![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ze strony UM
CYTAT XVII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy [2009-01-02 12:13:52] 11 stycznia 2009r. w Parku Hallera (obok AquaParku „Nemo – Wodny Świat”) o godzinie 15:00 rozpocznie się XVII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Tematem tegorocznego Finału jest: Wczesne wykrywanie nowotworów u dzieci. ![]() Program imprezy: 15.00 Rozpoczęcie 15.30 TV Joga - Koncert 16.45 Kruk - Koncert 17.45 Pierwsza Licytacja 18.15 Jose Torres - Koncert 19.30 Druga Licytacja 20.00 Światełko do nieba (pokaz sztucznych ogni i pokaz fire-show) 20.15 Trzecia Licytacja 21.00 Oddział Zamknięty - Koncert 22.00 Zakończenie imprezy Ponadto w programie: malowanie buzi, pamiątkowe zdjęcia, sklepik „Pod Aniołem”, pokaz psów ratowniczych oraz wiele innych atrakcji. Impreza jest wspólnie organizowana przez miasta Dąbrowę Górniczą i Sosnowiec./ to juz tuz tuz, a tu jakos tak cicho na forum w tym temacie? Mnie osobiecie cieszy, ze po raz kolejny DG i S-ec sie dogadaly w tej kwestii ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: wto, 21 sie 07 Nr użytkownika: 790 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja chciałem zauważyć smutną jak dla mnie organizacyjną wpadkę.. Otóż koło 15ej grającą Orkiestrę Dętą zaczął zagłuszać jakiś zespół ze sceny (chyba próba) - trwało to kilka minut i nie mogłem się nadziwić, że organizatorzy tego nie widzą (czy też słyszą)
W końcu wkurzył się chłop z orkiestry (bębniarz) i podszedł do realizatorów (jak czytam post murbeton - to pseudo-realizatorów) i zwrócił im uwagę... Za chwilę znalazła się jakaś Pani - chyba Organizator i orkiestra wznowiła grę.. Naprawdę trzeba mieć pustkę w głowie pozwalając na próbę skoro 2 metry obok stoi Orkiestra i zgodne rozkałdem gra... Tak organizatorzy jak i ci goscie realizujący scenę.. Mimo iż sytuacja trwała kilka minut mnie osobiscie zniesmaczyła bardzo.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:20 |