![]() |
![]() |
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Gdzie moŻna siĘpodpisaĆ bo jeszce nie dopeŁniŁem tego obywatelskiego obowiĄzku. A macie jakieŚ wiadomoŚci co do iloŚci zbieranych podpisÓw bo w to Że tego dbajĄcego o ludzi da siĘodwoŁaĆ to nie wierze bo nie bĘdzie frekwencji ale przynajmniej niech bedzie to referendum to moŻe sie pierdoŁa troche przestraszy
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
LOL narazie ankieta idzie rowno :afro: Sam jestem ciekaw co na ten temat myslicie. Ja do opcji ankiety dodalbym jeszcze NIE ZDECYDOWANY(ana). W naszej wspanialej polsce sie tak przyjelo, ze praktycznie nigdy nie bedziemy miec w rzadzie odpowiednich ludzi na odpowiednich stanowiskach. Zawsze kazdy chce ustawic swoja rodzine i zawsze ktos chce sie dostac do " KORYTA", ale jeden robi tez wiecej dla miasta (PANSTWA) niz dla siebie, a drugi mniej. Wiec ja narazie powstrzymalbym sie od glosu. Po Talu moze byc lepiej, a moze byc tak, ze juz sprzedadza calkiem dabrowe i przeznacza na pola uprawne.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:49 |