![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
KtÓry sklep oferuje najtaĹsze podzespoŁy wg.was w naszym mieŚcie?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: śro, 12 gru 07 Skąd: IX Nr użytkownika: 944 Płeć: Mężczyzna GG: 5855609 Tlen: zskywalker@o2.pl ![]() |
Jesli chodzi o AZCom (Alsen) na manhattanie to przy zakupie jest świetnie i generalnie są szybcy, ale przy wymianie mojej płyty głównej na gwarancji już nie było tak wesoło. Źle pomontowane części, sam wszystko musiałem popoprawiać, wciskanie kitów wszelakich, standardowa rada :nie będzie działać, zrobić format (obyło się bez tego), no i mówienie że coś będzie za 2 dni, człowiek wraca do domu, ledwie wszedł i telefon że już gotowe, niby dobrze ale ja już się tak 3 razy do nich wracałem mimo że mieli nawał roboty podobno. Skasowali mnie też 64 zł "za przesyłkę kurierem" części, mimo że nie chciałem jej wysyłać w żadnych luksusach..
Ten post edytował Karolyfer pią, 19 gru 2008 - 13:01 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: wto, 02 gru 08 Nr użytkownika: 2,754 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jesli chodzi o AZCom (Alsen) na manhattanie to przy zakupie jest świetnie i generalnie są szybcy, ale przy wymianie mojej płyty głównej na gwarancji już nie było tak wesoło. Źle pomontowane części, sam wszystko musiałem popoprawiać, wciskanie kitów wszelakich, standardowa rada :nie będzie działać, zrobić format (obyło się bez tego), no i mówienie że coś będzie za 2 dni, człowiek wraca do domu, ledwie wszedł i telefon że już gotowe, niby dobrze ale ja już się tak 3 razy do nich wracałem mimo że mieli nawał roboty podobno. Skasowali mnie też 64 zł "za przesyłkę kurierem" części, mimo że nie chciałem jej wysyłać w żadnych luksusach.. Powiem tak ja miałem właśnie podobny problem , zaniosłem z nowo kupionego komputera płyte główną w której wpinając za mocno wtyczke od dysku naderwałem gniazdo sata , pokazałem to klesiom i .... ku mojemu zdziwieniu nie tak jak kiedyś w proline wygonili mnie z utraconą gwarancją tylko przyjeli mi warunkowo tą płyte i wysłali ją na mój koszt też koło 60zł: ale podobno tak się robi w takich przypadkach bo pytałem sie w innym sklepie . Jestem w szoku ze oprocz przesyłki mam naprawioną płyte i nieponiosłem wiekszych wydatków. Mimo wszystko polecam wam ich. Wysłałem tak kolejnych sąsiadów i też wrócili z wypasionym kompem i przeszczęsliwi z fachowej porady... Ten post edytował matiz wto, 06 sty 2009 - 09:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:53 |