![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na oficjalnej stronie ligi zaczęło się głosowanie na kandydatki do drużyny gwiazd Plus Ligi Kobiet, mam nadzieję że was to zainteresuje. ja z sympatii oczywiście głosowałem na nasze dziewczyny aczkolwiek raczej szans nie mają zbyt wielkich ze względu na fakt iż w naszej drużynie czyli zespołu POŁUDNIA mamy między innymi Bielsko i Muszynę ale sercem jestem za Dąbrową więc nie miał wątpliwości na kogo oddać głoś
![]() chętnych zapraszam tutaj .... http://www.lsk.net.pl/mecz-gwiazd/ głosowanie trwa do 22 grudnia zapraszam!! Ten post edytował neodg czw, 04 gru 2008 - 19:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Dariusz Grzyb: wspaniała promocja siatkówki autor: redakcja, dodano: 4 styczeń 2009 , 23:06 Około 17 tysięcy złotych udało się zebrać podczas charytatywnego spotkania Gwiazd PlusLigi Kobiet, które odbyło się w sobotę w Nowym Sączu. Zespół Południa pokonał Północ 3:1. - Dokładne wyliczenie finansowe będę mógł przedstawić za kilka dni, ale według szacunkowych danych udało się zebrać 17 tys. złotych. To efekt sprzedaży biletów oraz licytacji, które odbywały się podczas spotkania - powiedział organizator imprezy Dariusz Grzyb. Zebrana kwota zasili konto fundacji "Siatkarki siatkarkom". Pomaga ona zawodniczkom, które zakończyły karierę i mają problemy ze zdrowiem. W Nowym Sączu już myślą jednak o następnym meczu Północ - Południe i mają nadzieje, że znów dostaną szanse jego organizacji. - Przedstawiciele Urzędu Miasta Nowego Sącza, bez których pomocy nie udało by się przeprowadzić tej imprezy, dali mi do zrozumienia, że chętnie by w swoim mieście zorganizowali kolejny raz tego typu imprezę. Przy okazji słowa podziękowania należą się Jackowi Kasprzykowi, szefowi PLusLigi Kobiet. Zaufał nam i chyba nie żałuje. Przecież była to wspaniała promocja siatkówki w Nowym Sączu, a poprzez transmisję telewizyjną w całym kraju. Dodatkowo udało nam się nagłośnić ideę pomocy poszkodowanym przez los byłym zawodniczkom - powiedział Grzyb. Jak po raz kolejny odbędzie się to w NS i w podobnej formule jak obecnie - to nie wydaje mi się, żeby był to najlepszy pomysł. Imho jakby to zorganizować gdzieś bliżej centrum kraju i w termini w którym zawodniczki miałyby wiecej czasu i nie bały się ewentualne bardziej wysilić, mogłoby to być coś naprawdę fajnego. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 02:51 |