![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Już jutro do rąk mieszańców Dąbrowy Górniczej trafi nowa niezależna lokalna gazeta ZAGŁĘBIE WOLNOŚCI
Osoby zainteresowane otrzymywaniem gazety w wersji elektronicznej proszę o przesłanie swojego adresu e-mail. Informację proszę przesłać na adres: klubgp.dabrowa@poczta.fm Ten post edytował rouse śro, 17 gru 2008 - 00:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Z pierwszym numerem gazety ZAGŁĘBIE WOLNOŚCI można się już zapoznać na stronie
www.zaglebie-wolnosci.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Z pierwszym numerem gazety ZAGŁĘBIE WOLNOŚCI można się już zapoznać na stronie www.zaglebie-wolnosci.pl hmmm... Zassałem no i pierwsze co to postanowiłem sprawdzić tę niezależność. No i trafiłem na początek na info, że reklamą zajmuje się Pan Prezes UPR o/Sosnowiec Zbigniew Legarski (Źródło), Naczelny - Józef Kowalski to także były działacz UPR (Źródło), ale najlepsze to jest co znalazłem jak wpisałem w Google nazwiska Z-cu Naczelnego P. Zdzisława Klimka (też członka UPR: Źródło): CYTAT Mam przyjemność podać do wiadomości fakt o wydaniu pierwszego numeru pełnowymiarowej gazety wydawanej przez członków zagłębiowskiego dąbrowskiego oddziału U.P.R. Do współpracy przy redagowaniu gazety zaproszeni zostali ludzie, zgłębiacy którym bliski jest temat zawarty w programie jak i w hasłach Unii Polityki Realnej Gazeta posiada wszystkie prawne wymogi (wszelkie sądowe zezwolenia) potrzebne do legalnego funkcjonowania jej w kolportażu i obrocie. Zapraszam na www.zaglebie-wolnosci.pl (Źródło) Nie żebym miał coś do UPR ale nie lubię jak ktoś mnie robi w balona nazywając partyjne pisemko gazetą "niezależną" (vide pierwszy post rouse: "Już jutro do rąk mieszańców Dąbrowy Górniczej trafi nowa niezależna lokalna gazeta ZAGŁĘBIE WOLNOŚCI"). W związku z powyższym zakończyłem czytanie pisemka na stopce i czytać dalej nie zamierzam. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No pięknie znowu liberały po PO przychodzi UPR.. gdyby nie polityka społeczna tej partii to nie byłoby najgorzej. Ale takie kręcenie lodów i oszukiwania społeczeństwa, osobiście mam już dość - wystarczająco PO oszukało naród. Rozumiem, że Wolność w nazwie gazetki sprowadza, się do nieco opacznej wolności, prezentowanej przez liberałów.. słowem strzeliliście sobie w stopę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:51 |