![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na oficjalnej stronie ligi zaczęło się głosowanie na kandydatki do drużyny gwiazd Plus Ligi Kobiet, mam nadzieję że was to zainteresuje. ja z sympatii oczywiście głosowałem na nasze dziewczyny aczkolwiek raczej szans nie mają zbyt wielkich ze względu na fakt iż w naszej drużynie czyli zespołu POŁUDNIA mamy między innymi Bielsko i Muszynę ale sercem jestem za Dąbrową więc nie miał wątpliwości na kogo oddać głoś
![]() chętnych zapraszam tutaj .... http://www.lsk.net.pl/mecz-gwiazd/ głosowanie trwa do 22 grudnia zapraszam!! Ten post edytował neodg czw, 04 gru 2008 - 19:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
CYTAT Mecz Gwiazd PlusLigi Kobiet: Północ - Południe Już dzisiaj odbędzie się nietypowe, towarzyskie spotkanie. Mecz Gwiazd PlusLigi Kobiet z cała pewnością zapełni halę w Nowym Sączu. Będzie to pierwsze tego typu i miejmy nadzieję nie ostatnie widowisko w naszym kraju. Po obu stronach siatki zmierzą się drużyny „Północy” i „Południa”. Składy zespołów wybrali kibice poprzez głosowanie na oficjalnej stronie PlusLigi Kobiet. O zainteresowaniu spotkaniem świadczy liczba oddanych głosów. Podczas plebiscytu było ich łącznie prawie dziesięć tysięcy. Drużynę Północy, złożoną praktycznie z samych siatkarek z Piły, poprowadzą trenerzy Jerzy Matlak (Farmutil Piła) i Piotr Makowski (GCB Centrostal Bydgoszcz). „Południe” podzielone zostało pomiędzy dwa zespoły – Muszyniankę i BKS Bielsko-Biała, a grą dziewczyn pokierują Igor Prielożny (BKS Aluprof Bielsko-Biała) i Bogdan Serwiński (MKS Muszynianka Fakro Muszyna). Z powodu kontuzji w spotkaniu nie wystąpi wybrana przez kibiców Joanna Frąckowiak (Farmutil Piła). Zastąpi ją Agata Karczmarzewska-Pura z Białegostoku. Mecz zorganizowany jest pod hasłem: "Siatkarki, siatkarkom", a zebrane fundusze zostaną przeznaczone na pomoc zawodniczkom w trudnej sytuacji życiowej. 17 stycznia w podobnym widowisku kibice będą mogli zobaczyć najlepszych polskich siatkarzy. W hali Arena Ursynów w Warszawie zostanie rozegrany Mecz Gwiazd z udziałem zespołów PlusLigi. Składy zespołów: Północ: Libero: Maj Paulina (Farmutil Piła) Przyjmujące: Kaczorowska Klaudia (Farmutil Piła) Teixeira Michela (Farmutil Piła) Woźniakowska Anna (Calisia Kalisz) Karczmarzewska-Pura Agata (AZS Białystok) Atakujące: Kosmatka Agnieszka (Farmutil Piła) Żebrowska Izabela (AZS Białystok) Środkowe: Bednarek Agnieszka (Farmutil Piła) Hendzel Alena (Farmutil Piła) Koczorowska Dominika (AZS Białystok) Rozgrywające: Sadurek-Mikołajczyk Milena (Farmutil Piła) Godos Magdalena (Calisia Kalisz) Południe: Libero: Zenik Mariola (MKS Muszynianka Muszyna) Przyjmujące: Barańska Anna (BKS Aluprof Bielsko-Biała) Rosner Milena (MKS Muszynianka Muszyna) Mirek Joanna (MKS Muszynianka Muszyna) Horka Helena (BKS Aluprof Bielsko-Biała) Atakujące: Frątczak Kamila (MKS Muszynianka Muszyna) Bamber Natalia (BKS Aluprof Bielsko-Biała) Środkowe: Dziękiewicz Eleonora (BKS Bielsko-Biała) Gajgał Katarzyna (BKS Aluprof Bielsko-Biała) Pycia Sylwia (MKS Muszynianka Fakro Muszyna) Rozgrywające: Skorupa Katarzyna (BKS Bielsko-Biała) Bełcik Izabela (MKS Muszynianka Muszyna) siatka.org -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:18 |