![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na oficjalnej stronie ligi zaczęło się głosowanie na kandydatki do drużyny gwiazd Plus Ligi Kobiet, mam nadzieję że was to zainteresuje. ja z sympatii oczywiście głosowałem na nasze dziewczyny aczkolwiek raczej szans nie mają zbyt wielkich ze względu na fakt iż w naszej drużynie czyli zespołu POŁUDNIA mamy między innymi Bielsko i Muszynę ale sercem jestem za Dąbrową więc nie miał wątpliwości na kogo oddać głoś
![]() chętnych zapraszam tutaj .... http://www.lsk.net.pl/mecz-gwiazd/ głosowanie trwa do 22 grudnia zapraszam!! Ten post edytował neodg czw, 04 gru 2008 - 19:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
A czego sie mozna bylo spodziewac, jedynie moze tylko Magdy Śliwy, ale to i tak byla mala szansa. Za kilka lat polowa bedzie od nas
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:23 |