![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Już jutro do rąk mieszańców Dąbrowy Górniczej trafi nowa niezależna lokalna gazeta ZAGŁĘBIE WOLNOŚCI
Osoby zainteresowane otrzymywaniem gazety w wersji elektronicznej proszę o przesłanie swojego adresu e-mail. Informację proszę przesłać na adres: klubgp.dabrowa@poczta.fm Ten post edytował rouse śro, 17 gru 2008 - 00:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Tez mi sie wydaje ze zamiast wysylac na maile uzytkownikow, gazeta powinna byc dostepna pod adresem www. Choc ja mam 4 sztuki drukowane
![]() ... i do zadnej z braku czasu jeszcze nie zajrzalem ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Rouse, przeczytałem wątek i stwierdzam, że jesteś - przynajmniej dla mnie - antyreklamą nowej gazety. Nie kupię Was.Ciebie.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:48 |