![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy wyburzyć pomnik bohaterów czerwonych sztandarów? Jakie macie podejście do tego pomnika? Lubicie, popieracie, czy uważacie jego obecność jako zło konieczne, lub element lokalnego folkloru bądź głupoty? Co byście chcieli by stało w zamian w centrum DG? Pomnik (kogo?) a może jakieś drzewko?
Ten post edytował xMarcinx czw, 18 gru 2008 - 18:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: czw, 22 mar 07 Nr użytkownika: 593 ![]() |
Nie oni są nie tak, tylko tylko teraźniejsza wszechobecna do granic absurdu tolerancja, nie będę się na ten temat rozpisywał, uzyskałem tutaj tego świadectwo. Śmieszą mnie wasze kompleksy wobec moherów Śmierdzą?Przenoszą HIV?Czy po prostu są moherami?
Dalszy twój referat to krzyk rozpaczy.Nie Polska tylko ludzie pracując za kawałek chleba odbudowali kraj! Ożesz, myślisz ze w innym układzie by go nie odbudowali?Czy zasługi dla PRL-u czyli odbudowa kraju, wybielają jej zbrodnie?Praca, wczasy nad morzem itp. szkoda że kosztem potężnych długów.Na wczasy pojechałeś ale już np. takiej przysłowiowej lodówki kupić nie było chyba łatwo?Na szczęście Polska leży w europie a nie w Ameryce południowej, jest za to na dalszym i bliskim wschodzie parę krajów które pokazują nam jak moglibyśmy wyglądać teraz i nie jest to KANADA. O co strajkowali robotnicy HK wiem doskonale, nie wiem po co napisałeś swój wywód skoro nie miałem tego na myśli. Wasze posty chyba świadczą jakie były losy wasze lub waszych rodzin te 20-kilka lat temu, niektórzy nie mieli takiej sielanki bo chcieli żeby było normalnie, CHWAŁA IM. O wątku komunistycznych symboli jeszcze mi nikt nie odpisał, więc PODZIĘKUJE za rozmowę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:19 |