![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
no chlopaki jak z tym wyjazdem do zukowa czas zaczac sie nad tym zastanawiac !! xD
-------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam w tematach się pogubiłem bo są dwa,
ale Ctrl+c Ctrl+v dział Witam! I moja krótka relacja i... PKP fajne aż trzy przedziały zdobyte (kurtka i telefon wróciły) Śmiechu pełno a kierownikiem wycieczki mianowano Rafcia. W PKP drzwi od przedziału (drugiego) zdemontowane - przypadkowo. Zwiedzanie zacisza zwanego Gdynią (kierownik oprowadził nas nawet po centrum handlowym w poszukiwaniu br..)i do Żukowa. Autobus "Z" - linia przyspieszona. Jedna godzinka śmiechu w MPK i o mało co nie przegapiamy Żukowa. No i słynny bar. SPOTKANIE KLUBOWICZÓW. MECZ. I POWRÓT MECZ - i tu cały bajer, podstawy są: prowadzący Goły, werbelek Sikor i zaplecze 14 gardeł. Według neta w Żukowie nie widzieli takiego dopingu przyjezdnych - no a, inni NAS zXEROwali. Sala mała, ale rewelka. Całe Żukowo jakby nie z tego świata - bogata miejscowość. ALE jak KK MKS,u dopingował to w Gdańsku i Gdyni słyszeli. I na koniec nasze wielkie rozczarowanie: 0:3 I cóż i do domu. W czasie krótkiej rozmowy z p.M.Śliwą padły słowa: "Przepraszamy was i przeproś Chłopaków za brak podziękowania" I teraz coś ode mnie: Dnia 24 grudnia pierwszą poświatę da planeta (Waldek Kawka) Potem dwie gwiazdy: Na niebie na pół- wsch i pół-zach dwie gwiazdy Śliwa, Tkaczewska. A gdzie reszta Gwiazdek - co w konstelację nie potrafią trafić!!! biggrin.gif "Stary" MKS i "Nowy" MKS nie jest w stanie się ułożyć??????? MAM DOŚĆ WYJAZDÓW SKĄD PRZYWOŻĘ 0:3 W PLECY Bydgoszcz - 6 szt Piła - 2 szt Bielsko - tam mnie nie było - był LICZNY KK Żukowo - 16 szt Tylko w Białymstoku wygrały - należy to przemyśleć - bo tam były nasze Gwiazdki SAME. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:52 |