![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Już jutro do rąk mieszańców Dąbrowy Górniczej trafi nowa niezależna lokalna gazeta ZAGŁĘBIE WOLNOŚCI
Osoby zainteresowane otrzymywaniem gazety w wersji elektronicznej proszę o przesłanie swojego adresu e-mail. Informację proszę przesłać na adres: klubgp.dabrowa@poczta.fm Ten post edytował rouse śro, 17 gru 2008 - 00:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Nie wiem w ogóle po co się bulwersujesz. Bzenek jedynie zapytał gdzie jest dostępny tytuł i poinformował Nas o obawach jakie go nękają z powodu przekazania Ci swojego adresu e-mail. Twoja odpowiedź trochę mnie zaniepokoiła, ponieważ spodziewałem się, że napiszesz nam, iż nie ma się czego obawiać i że przesłane do Ciebie adresy e-mail zostaną wykorzystane tylko do jednorazowej wysyłki egzemplarza "Zagłębia Wolności". Rouse forum jest po to, aby powymieniać się sugestiami/opiniami na dany temat.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:48 |