![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Opinie, komentarze nt. meczów wyjazdowych.
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: nie, 21 gru 08 Nr użytkownika: 2,997 Płeć: Mężczyzna GG: 4478675 ![]() |
Fakt faktem, że wypadliśmy o wiele lepiej od hanysów.
Ja osobiście pojęcia nie mam jaka jest historia Big Staru, kim są soboy organizujące doping na koszu. Może był tam ktoś z grupy ultras GKS-u, może to tylko podszywanie się pod barwy. Taki doping w ich wykonaniu raczej nie jest na ekstralige. Co do przenoszenia sztam ze stadionów na hale... Na hokeju, na Stadionie Ziomwym, na młynie często Bielsko, Elbląg i oczywiście Legia są pozdrawiane. To samo ww. sytuacja z meczu koszykarsiejsekcji ŁKS-u. Kluby wielosekcyjne kibiców mają jednych. Zresztą dla mnie to nie ważne. Każda ekipa ma swoją politykę. W każdym klubie i mieście sytuacja jest inna, inni kibice. Jeżeli chcą sobie hanysi kibicować w szalikach takich jakich to robili i pozdrawiać przyjaciół-nożowników niech to będzie ich sprawa. Co do również ww. sytuacji z pozdrowieniami od hanysów dla zawodników. Może w ten sposób ktoś chciał się dowartościować? Dla niektórych pobazgranie bloku i wyzywanie wrogów jest równe byciu chuliganem. Ale to poprostu jeszcze brak wiedzy na niektóre tematy. Każdy kto był, lubdostał info z dobrego źródła wie kto się lepiej pokazał ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:41 |