![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
KtÓry sklep oferuje najtaĹsze podzespoŁy wg.was w naszym mieŚcie?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 29 Dołączył: pon, 07 maj 07 Skąd: Ząbkowice Nr użytkownika: 672 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A gdzie dokładnie jest sklep Soft-Com?. Ja znam tylko siedzibę firmy AZCOM i nie polecam tego sklepu nikomu, kto chce kupić coś czego nie mają aktualnie na stanie w sklepie. Dzisiaj przeżyłem szok, kiedy sprzedawca zwyzywał mnie od naciągaczy i chciał wzywać ochronę tylko z tego względu, że chciałem zrezygnować z zamówionego wcześniej dysku. Najlepsze jest to, że koleś zakosił 100 zł zadatku za dysk wart 160 zł a tydzień wcześniej za kartę tv wartą 260 zł wziął tylko 50 zł. Tłumaczył się tym, że nie miał mi jak wydać pieniędzy bo dopiero otworzył sklep i wziął 100 zł. Poza tym sam byłem świadkiem jak dziewczynie potrzebującej złożyć komputer tylko do pracy biurowej korzystając z jej niewiedzy napakowali niepotrzebnego sprzętu za dodatkowe kilkaset złotych. Fakt pan sprzedawca bardzo miły ale tylko wtedy gdy chcesz coś kupić i płacisz kasę, gdy przychodzi do próby oddania sprzętu na gwarancję lub rezygnacji z zamówienia koleś bez skrupułów "otworzy mordę" i zwyzywa cię od najgorszych. OSTRZEGAM!!! W TYM SKLEPIE NIE PANUJE ZASADA KLIENT NASZ PAN!!! Jak to dobrze, że Dąbrowie w końcu otworzył się Proline i Komputronik. Mam szczerą nadzieję, że to doprowadzi do jak najszybszego spadku sprzedaży w tego typu sklepach jak AZCOM i do ich definitywnego zamknięcia.
I tak jak na początku postu chciałem się dowiedzieć, gdzie jest położony sklep Soft-com bo patrząc na adresy w sklepach internetowych leży on chyba w okolicy Azcomu, no chyba że już nie istnieje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:53 |