![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
no chlopaki jak z tym wyjazdem do zukowa czas zaczac sie nad tym zastanawiac !! xD
-------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 73 Dołączył: pon, 20 paź 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 2,020 Płeć: Mężczyzna GG: 1440989 Skype: yash58 Tlen: Yash ![]() |
Relacja foto z wyjazdu (nie zawsze dobrej jakości,ale zainteresowanym musi wystarczyć)Co do wrażeń z imprezy to jestem zdegustowany nie tylko grą "zespołu", ale przedewszystkim brakiem okazania chociaż odrobiny szacunku dla ludzi, którzy tracąc czas i pieniądze, jadą przez całą Polskę, z całym sercem dopingują chcąc pomóc drużynie (a jeżeli któraś z zawodniczek to czyta niech uwierzy, oglądając wczorajszy mecz nie było to łatwe).Jestem natomiast mile podbudowany atmosferą panującą w grupie KK-tak trzymać.Życzę wszystkim zdrowych,spokojnych iwesołych Świąt.GALERIA
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:23 |