![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
no chlopaki jak z tym wyjazdem do zukowa czas zaczac sie nad tym zastanawiac !! xD
-------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
Po prostu to Gedania miała wczoraj drużynę, a nie my... Nasze dziewczyny zagrały, tak jakby każda z nich była gdzie indziej
![]() ![]() ![]() Jak tak wczoraj patrzyłem na grę dziewczyn z Żukowa, to momentami przypominał mi się nasz MKS z tamtego sezonu, gdzie obroną potrafiliśmy wygrać mecz, gdzie podbijaliśmy piłki prawie niemożliwe do podbicia... dodajcie sobie do tego jeszcze świetne ataki i macie obraz wczorajszego meczu. Myślałem, że po laniu jakie sprawiły nam Muszyna i BKS, nie czeka nas nic gorszego ale niestety się pomyliłem. Szkoda tylko, że musieliśmy przejechać całą Polskę aby się o tym przekonać na własne oczy ! Wiadomo, raz się wygrywa, raz się przegrywa bo taki jest sport. Ma się lepsze dni (tak jak Gedania wczoraj) i gorsze ( jak zdecydowanie MKS), i na tle czysto sportowej rywalizacji można to jeszcze zrozumieć. Natomiast największy cios dostaliśmy od nich po meczu, w momencie którym zaraz po zakończeniu uciekły do szatni i żadnej nawet do głowy nie przyszło żeby jakimkolwiek gestem podziękować nam za przybycie i doping. Uwierzcie, że nie łatwo jest utrzymać dobry doping przez cały mecz patrząc na rzeczy jakie robiły wczoraj nasze dziewczyny na parkiecie, ale staraliśmy się i tak mi się coś wydaje, że to my wczoraj mieliśmy więcej wspólnego ze słowem "profesjonalizm" niż one... Ja rozumiem, że po takim występie to pewnie sam też nie miałbym ochoty spojrzeć w oczy kibicom, ale właśnie tego wymaga się od profesjonalnych zawodniczek. Szkoda, że nawet tego wczoraj nie umiały od siebie dać... Było minęło. Całą resztę wyprawy można określić jednym słowem - ZAJ***STA !!! ![]() ![]() Wkrótce pewnie pojawi się więcej informacji od reszty uczestników, zdjęcia itp. a ja już teraz życzę wszystkim ZDROWYCH I WESOŁYCH śWIĄT !!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:20 |