![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Opinie, komentarze nt. meczów wyjazdowych.
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: sob, 01 lis 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 2,303 Płeć: Mężczyzna GG: 5007633 Skype: cycu_jj ![]() |
Będzin również na meczu w Tychach się stawił ![]() Ja chciałem się odnieść tylko do dopingu. Co do tego kolesia z Tych który swoich kumpli wzywa to się trochę dziwie. O wiele lepiej jest skandować "GKS" bo to zasłużony klub wielosekcyjny który wszyscy kojarzą. Nie wiem, jaka jest historia drużyny, ale to chyba raczej dobrze. No chyba że w Hanysowie wolą sobie krzyczeć "Big Star"lub "wespołych świąt". Co do ich pozdrawiania sztam - ich sprawa, ja to odbieram dobrze bo przyjaciół mają nie byle jakich. Ale co tu się o hanysach rozpisywać... Dąbrowski doping jak najbardziej na "+" ![]() to ja powiem tak ![]() na parkiety nie powinno przenosić się sztam z murawy piłkarskiej to raz. Równie dobrze mogliśmy my zacząć śpiewać Legia i Zagłębie ![]() po drugie. Pokazywanie znaków typu fuck you do zawodnika rzucającego osobiste rozbawiło mnie do łez i pokazało całą prawdę o hanysach... i co najlepsze to dziecko w wieku 14 może lat. Dziękuje że nasz doping był na plus a świadczy również o tym komentarz który umieszczono wcześniej z forum big stara ![]() pozdrawiam ![]() Ten post edytował cycu_j nie, 21 gru 2008 - 15:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:39 |