![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Już jutro do rąk mieszańców Dąbrowy Górniczej trafi nowa niezależna lokalna gazeta ZAGŁĘBIE WOLNOŚCI
Osoby zainteresowane otrzymywaniem gazety w wersji elektronicznej proszę o przesłanie swojego adresu e-mail. Informację proszę przesłać na adres: klubgp.dabrowa@poczta.fm Ten post edytował rouse śro, 17 gru 2008 - 00:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Nowa gazeta? A po co? Dla kogo? „Zagłębie Wolności”??? W tym gąszczu gazet, tygodników, miesięczników, wszechobecnej telewizji, szumu medialnego, czy to jest potrzebne i komu?
Odpowiedz na te pytania otrzymacie po przeczytaniu pierwszego numeru. Zapraszam do dyskusji |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Bzenek podziwiam Cię za Twoje cyniczne poczucie humoru, na Ciebie zawsze można liczyć, wypowiesz się tak jak tylko Ty potrafisz
„Toto” wbrew pojawiającym się wątpliwością można i należy czytać, jak? Gazeta ZAGŁĘBIE WOLNOŚCI jest rozprowadzana w wersji papierowej w nakładzie 10 000 szt. na terenie Dąbrowy Górniczej. Natomiast z uwagi, iż mogą występować przejściowe trudności z otrzymaniem gazety zaproponowałem na forum następujące rozwiązanie: Do osób, które prześlą mi swój adres e-mail prześlę grzecznościowo w załączniku wersję elektroniczną gazety. Wydaję się ze przekaz był jasny i czytelny, ale okazuję się ze nie dla wszystkich, Ty jak zwykle Bzenek masz problem, próbujesz zachować pozorną anonimowość szczelnie zabezpieczając swoją prywatną pocztę e-mail i dobrze masz do tego prawo, ale przecież mogę Ci przesłać informacje drogą oficjalną na Twój urzędowy adres e-mail? Ale jeśli bardzo nie chcesz na e-mail, a bardzo chcesz się w tym temacie wypowiadać to coś musimy wymyśleć, jestem skłonny nawet wysłać Ci jeden egzemplarz tradycyjną pocztą? Ten post edytował rouse nie, 21 gru 2008 - 01:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:48 |