![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Opinie, komentarze nt. meczów wyjazdowych.
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 186 Dołączył: śro, 30 lip 08 Skąd: 41-300 Nr użytkownika: 1,389 Płeć: Kobieta ![]() |
CYTAT Przykro mi to mówić, ale na dzisiejszym meczu wasza oprawa mnie załamała. Sztuczne ognie i szaliki z GKSu to był zdecydowanie zły pomysł. Poza tym z Dąbrowy kibiców było może 7-8, i dopingowali dużo głośniej niż wy. Nie mam tutaj zamiaru was obrażać, ale chłopcy przyłóżcie się do tego co robicie. Poza tym przyśpiewki. Co ma Cracovia do KKSu? Dlaczego na meczach koszykówki słyszę w kółko przyśpiewki ze słowami "GKS"? Chwilami miałem ochotę dosiąść się do kibiców z Dąbrowy, bo za was było mi wstyd. Wcale nie mam tutaj zamiaru was obrazić, jedynie zwrócić wam uwagę na to co robiliście - według mnie - źle. Podziwiam was za to że staracie się dopingować, ale momentami nie dopingujecie tego kogo powinniście. forum BiGStaru Tychy... :] dobra robota chłopaki ![]() -------------------- Można wyrwać człowieka z Dąbrowy, ale nie Dąbrowę z człowieka.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:59 |