![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy wyburzyć pomnik bohaterów czerwonych sztandarów? Jakie macie podejście do tego pomnika? Lubicie, popieracie, czy uważacie jego obecność jako zło konieczne, lub element lokalnego folkloru bądź głupoty? Co byście chcieli by stało w zamian w centrum DG? Pomnik (kogo?) a może jakieś drzewko?
Ten post edytował xMarcinx czw, 18 gru 2008 - 18:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: nie, 28 wrz 08 Skąd: MDC Nr użytkownika: 1,492 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chcesz coś zburzyć to zbuduj domek z klocków i go rozwal, ale od pomnika sie odczep!! jak Ci przeszkadza to się wyprowadź z DG!!
Ja tam traktuje go jako jeden z symboli DG i mało mnie obchodzi dla kogo był zbudowany!! Myślę, że mało kto wie dlaczego był zbudowany!! A warszawski pałac kultury i nauki też byś chciał zniszczyć, a zamek w malborku?? nie kompromituj się tą stronniczą, głupią i nikomu nie potrzebna ankietą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:18 |