![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
KtÓry sklep oferuje najtaĹsze podzespoŁy wg.was w naszym mieŚcie?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: wto, 11 mar 08 Skąd: z Dupy Nr użytkownika: 1,151 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co do Soft-Comu to ostatnio kupowałem laptopa
![]() ![]() ![]() Proline polecam ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: wto, 02 gru 08 Nr użytkownika: 2,754 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co do Soft-Comu to ostatnio kupowałem laptopa SOFTCOM to wogóle sklep cudów ...tam najlepszym komputerem dla gracza jest konfig asrock = athlon 5000 x2 + 2gb elixir = zasilacz 350w i grafa 9500 1gb ddr2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest fajny sklep za to koło Softcomu zaraz obok , Azcom sie nazywają albo Alsen i tam jacyś maniacy pracują bo tak mi wszystko wyłożyli że jako początkujący user komputerów wszystko załapałem co do czego w kompie się przydaje i co z czym trzeba do kompa wpakować aby był dobry i wydajny. Ceny mieli spoko więc chyba najlepiej wypadli jezeli chodzi o obsługe. Warto powalczyc przy zastawie o ceny bo przy fajnych kompach robią fajne upusty jeszcze prezent dostałem gratis. Sąsiedzi moi jak zobaczyli kompa tez do nich poszli i coprawda kupili tani i prosty komp ale jak wróciili to powiedzieli tez ze tam jacys maniacy komputerowi robią bo tak wszystko tłumacza ze az chce sie kupować. Gorąco polecam sprawdzcie ten sklep bo warto ... dvdrom.pl , tylko skontaktuj sie telefonicznie co i jak, bo nie wiem od jakiej ilosci mozna brac. tam mają super cenki bo tez kupuje ale trzeba kupowac duzo a nie tak jak w detalu.My z kumplami sie składamy i jezdzimy raz na kiedy kupic wiecej bo mają duzo taniej i blisko do nich jest. Polecam
Ten post edytował matiz wto, 16 gru 2008 - 21:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:00 |