![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie ma to jak mądre decyzje Talehurra - dalej będziemy żyć jak na wsi - niech w ogóle nic nie budują, nie remontują itp. wkrótce zamiast powiatu miejskiego dostanie nam się powiat wiejski
Gratuluje TAL Ten post edytował kwintosz pią, 29 wrz 2006 - 23:41 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
AZOK napisaŁeŚ, cytujĘ:
"(...) Misiek, potrafisz coŚ oprÓcz ujadania? Do ciebie teŻ nie bĘdzie naleŻaŁa decyzja odnoŚnie inwestycji tylko do Prezydenta Miasta p. Jerzego Talkowskiego. To nasz prawdziwy gospodarz miasta i nie zwaŻajĄc na jednostki stracone powinien podejmowaĆ decyzje wywaŻone i skonsultowane z zespoŁem doradczym niedawno powoŁanym. Pozdrawiam – u nas teŻ zapraszam ciĘna stacje benzynowe na zakupy. Tylko czy staĆ ciĘbĘdzie na robienie zakupÓw 40% droŻszych artykuŁÓw? Konkretnej wymiany poglĄdÓw w tym forum nie widzĘjak do tej pory. CzyŻby o to chodziŁo? OczekujĘdyskusji na poziomie." CzŁowieku ja ci tylko zwrÓciŁem uwagĘ, bo dla mnie kompletnie bez sensu jest porÓwnywanie Polski do Austrii. Jednak widzĘ, Że twoja inteligencja tego nie wyŁapaŁa. Teraz siĘnie dziwiĘdlaczego Talek jest twoim idolem. A okreŚlenie "prawdziwy gospodarz" trochĘdo niego nie pasuje. SŁoma mu z butÓw wystaje (podobnie jak zresztĄ tobie). A jesli chodzi o stacje benzynowe to chyba nie jestes za bardzo w temacie, bo jeszcze nigdzie nie widziaŁem Żeby byŁo tam 40% droŻej. Tak wiĘc proszĘnie zabieraj wiĘcej gŁosu w tej dyskusji bo nie masz pojĘcia o niektÓrych sprawach. NIE BÓJCIE SIĘ ZMIANY NA LEPSZE !!! Talek musi odejŚĆ !!! -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:38 |