![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pon, 08 lis 04 Skąd: Dąbrowa Górnicza oś Łęknice Nr użytkownika: 115 ![]() |
Internet na ul. Topolowej
Witam serdecznie. Nie dawno przeprowadziŁem siĘz Sosnowca do DĄbrowy GÓrniczej na ulicĘTopolowĄ, czy jest jakiŚ operator w tym regionie ktÓry udostĘpnia staŁe ŁĄcze do internetu ? (oprÓcz TPSA) Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
tez mam nadzieje ze cos sie ruszy z netem w tym miescie.posiadam neostrade (opcje 128),place za to 59 zyli(od tego miesiaca ok. 72-przez podatek :evil: ).jestem zadowolony ze wogole mam dostep do sieci.ale to lacze jest strasznie slabe,no i jeszcze ten limit 7 GB miesiecznie(sic).oby do sierpnia tego roku cos nowego weszlo na rynek dg(konczy mi sie umowa z tepsa).
ps.mieszkam w golonogu na ul.podlesie(domki jednorodzinne).na ulicy mialbym jeszcze jedna chetna osobe na stale lacze. jesli macie namiary na dobrego dostarczyciela internetu(stale lacze,radiowe,itp)to napiszcie.z gory dziekuje! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:13 |