![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kibicuje zarówno siatkarkom jak i koszykarzom, na mecze chodze sporadycznie, czesciej chodziłem na kosza dawniej w 2 lidze, na siatkówce tylko 3 razy, 2 lata temu na przegranym play off z azs awf poznan o Ekstralige, rok pozniej na wygranej i awansie z Wisłą , teraz na Muszyniance, a na koszu byłem przynajmniej z 10 razy, lecz wyniki sprawdzam systematycznie po kazdej kolejce.
Cieszy taka frekwencja i zainteresowanie Dąbrowian MKS-em jak na meczu z Muszyna , według mnie było 2500 osob, starsze małzenstawa , emeryci , dzieci , młodziez, wszyscy! Zrodła info o imprezach ?? internet, plakaty klubowe. A dla znajomuch to ja jestem żródłem info ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:41 |