![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
pomarzyc kazdy moze!!!
co by bylo gdyby to miasto bylo moje?... czekam na propozycje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: czw, 10 lut 05 Skąd: DG centrum - północ Nr użytkownika: 121 ![]() |
Witam,
No jesli bedziecie gŁosowali na mnie ![]() 1.przemianuje ulicĘ3-go maja na ul. KlubowĄ ![]() 2.preferencyjne warunki dla osÓb, ktÓre zdecyduja sie otworzyĆ knajpe bĄdĹş klub w mieŚcie ![]() ![]() 3.wybuduje zajebisty kompleks boisk: do siatkÓwki piŁki noznej(peŁen wymiar boiska), koszykÓwki, tenisa, 4.powstanie wciul ŚcieŻek rowerowych 5.paŁac kultury zagŁĘbia stanie sie klubem z 3 poziomami, bedzie scena hh, klub i chillout 6.z parku zielona zrobie park z prawdziwego zdarzenia, z mnÓstwem Ławeczek,alejek, fontann, ŚcieŻek rowerowych, knajpek i z porzĄdnym parkingiem 7.zagospodaruje meblowy na redenie ![]() 8.komunikacja w godzinach nocnych (tramwaj lub autobus co 15 minut) 9.zagospodaruje niszczejĄce budynki po urzĘdzie miasta( przede wszystkim biblioteki i salony multimedialne itp) 10.wyjebe talkowskiego( to powinno byc na 1 miejscu) ![]() OczywiŚcie sa to moje wymysŁy, ale niektÓre postulaty mogŁy by byĆ wcielone w zycie i mysle Że wielu obywateli naszego zacnego miasta by siĘcieszyŁo PzdrG |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:06 |