![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Powoli zbliza sie termin oplat za serwer i domene. Musimy juz zaczac dzialac, aby nie bylo na ostatnia chwile jak rok temu.
Wszyscy chetni do wsparcia forum i zainteresowani jego dalszym funkcjonowaniem, zglaszajcie sie na PW do Kwintosza, ktory poda nr konta. W tytule wpisujcie "Forum DG", albo podobnie, zeby wszystko bylo jasne. PS. Ostatnio mnie nie bylo, ale wrocilem i mam nadzieje, ze znajde tez wiecej czasu dla forum ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Zbiórka nie skończyła się bo nadal brakuje nam na skrypt. Chcielibyśmy go zmienić bo ten jest stary, no i jest parę problemów z nim a niestety to kosztuje.
Jako że mieliśmy jeszcze pieniążki z poprzedniego roku z których została opłacona domena oraz serwer (całość ok 200zł jeśli dobrze pamiętam) to z uwzględnieniem tegorocznej zbiórki uzbierało się nam znowu niecałe 300 zł. Wliczając także mój skromny wkład w zbiórkę powiedzmy że mamy równe 300zł nadwyżki. Na skrypt to niestety jeszcze za mało. Jeśli nie uda nam się zebrać odpowiedniej kwoty to pieniążki przeznaczone zostaną oczywiście na opłaty za serwer i domenę na przyszły rok, a przyszłoroczna zbiórka znowu da nam jakąś nadwyżkę. Dzięki za wszystkie wpłaty. Jeśli ktoś chce jeszcze jakieś bardziej szczegółowe informacje, kiedy zapłacone i ile dokładnie co kosztowało, to piszcie. Sprawdzę na koncie (bo niestety nie pamiętam dat i kwot) i oczywiście napiszę. Oczywiście w dalszym ciągu jeśli ktoś jest zainteresowany wpłatą choćby najdrobniejszej kwoty to proszę o kontakt. Ten post edytował kwintosz nie, 02 lis 2008 - 12:44 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
całość około 200zł niecałe 300 zł powiedzmy że mamy równe 300zł niestety nie pamiętam dat i kwot) O rany kwintosz ![]() To pieniądze są, a nie obrazki z pokemonami ![]() Poświęć z 10 minut. Wpisz dokładnie ile zostało z zeszłego roku, ile wpłynęlo w tym roku, ile poszło na domenę, ile na serwer, ile zostało. No i daj liste z datą oraz kwotą wpłaty. Nazwiska pomiń. Każdy zainteresowany sam znajdze sobie tam swoją wpłatę. Ale nie wiem czy to nas dotyczy, normalnie to skrypt w wersji "Standard" kosztuje 150 zielonych co po kursie NBP daje 426 zł ![]() ![]() No to nie ma żadnej szansy na zebranie wśród forowiczów takiej kwoty. Ten post edytował bzenek wto, 04 lis 2008 - 08:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 10:42 |