IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kawały
Jashi
post pon, 22 wrz 2003 - 02:49
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 9

Piszcie jakie fajne kawaŁy trza sie troszke poŚmiac od czasu do czasu :)

--------------------
Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Kwasny
post pią, 18 lut 2005 - 01:18
Post #2

Echhhhhh

Grupa: ADMINISTRATOR
Nr użytkownika: 2

Pewien facet uciekajĄc z wiĘzienia schowaŁ siĘw domu swojej przyjaciÓŁki. ZaczĄŁ siĘjuŻ przebieraĆ (zdjĄŁ wiĘzienne ciuchy), kiedy rozlegŁo siĘwalenie do drzwi. Facet, podejrzewajac, Że to policja wlazŁ na jednĄ z krokwi pod sufitem (tak nieszczĘŚliwie, Że zwisaŁy mu z niej jajka).
Gliniarze szukali go dobrĄ godzinĘ, ale nic nie znaleĹşli. Jeden z nich
zauwazyŁ jaja faceta i spytaŁ gospodyni:
- Co to???
- Chińskie dzwonki
- Nigdy nie sŁyszaŁem jak one brzmiĄ - i huknĄŁ w nie paŁĄ. PoniewaŻ nic nie usŁyszaŁ huknĄŁ ponownie, mocniej, o wiele mocniej. W tym momencie facet nie wytrzymaŁ. ZszedŁ z krokwi i rzekŁ:
- bim bam bom ty sku*wysynu !!!

Wraca syn do domu z prywatki.
- No jak byŁo ? - pyta matka
- Jak zwykle - odpowiada syn - trochĘpopiliŚmy, trochĘpopaliliŚmy marychy, trochĘporuchaliŚmy.
- A jakieŚ dziewczĘta byŁy ? - pyta matka

Na przystanku stoi podpity goŚĆ. KoŁo niego staje Śliczna blondyneczka. Facet mruczy pod nosem:
- Ciekawe czy juŻ ktoŚ jĄ rucha ?
Dziewczyna odwraca siĘi mÓwi:
- Tak, jest jeden. A co? Ty moŻe teŻ byŚ chciaŁ?
- No pewnie - szybko deklaruje siĘpijaczek
- To chodĹş ze mnĄ on jest taki, Że i ciebie wyrucha.

ByŁa sobie rodzina ... Mieszkali na wsi
Z samego rana matka wstaŁa Żeby wydoiĆ krowĘ- wchodzi do stodoŁy a
tam krowa leŻy pĘkniĘta na pÓŁ, krew itp. Nie mogĄc tego przeŻyĆ poderŻnĘŁa sobie ŻyŁy.
- idzie ojciec, wchodzi do stodoŁy patrzy a tam:
- krowa pĘkniĘta na pÓŁ , Żona ma podciĘte ŻyŁy nie mogĄc tego przeŻyĆ powiesiŁ siĘ.
- idzie starszy syn do stodoŁy patrzy a tam:
- krowa pĘkniĘta na pÓŁ , Żona ma podciĘte ŻyŁy , ojciec powieszony nie
mogĄc tego przeŻyĆ pomyŚlaŁ Że pÓjdzie siĘutopiĆ nad rzekĘ
- a nad rzekĄ wychodzi ninfa i mÓwi - JeŻeli zerŻniesz mnie 25 razy to
speŁniĘkaŻde twoje Życzenie, a jeŻeli ci siĘnie uda to urwĘci gŁowĘ.
Starszy syn myŚli, no cÓŻ dobrze - rŻnie 10,15,18,21 razy i juŻ nie moŻe ,wiĘc ninfa urwaŁa mu gŁowĘ.
Idzie mŁodszy syn do stodoŁy patrzy a tam
- krowa pĘkniĘta na pÓŁ , Żona ma podciĘte ŻyŁy , ojciec powieszony nie
mogĄc tego przeŻyĆ pomyŚlaŁ Że pÓjdzie siĘutopiĆ nad rzekĘ,a tam nad
rzekĄ jeszcze starszy brat z urwanĄ gŁowĄ . Nagle wychodzi ninfa i mÓwi:
- JeŻeli zerŻniesz mnie 25 razy to speŁniĘkaŻde twoje Życzenie, a jeŻeli ci siĘnie uda to urwĘci gŁowĘ.
- A mogĘ26 razy ...... no tak ( odpowiada ninfa )
- A mogĘ29 razy ........ no tak
- A nie pĘkniesz jak krowa ?

Polak , Niemiec i Rus znaleĹşli lampĘz dŻinem. Potarli jĄ i wyszedŁ dŻin i powiedziaŁ:
-KaŻdemu speŁnie po jednym Życzeniu ale ma byĆ to jakieŚ inteligentne Życzenie!!!!
Wszyscy trzej:
- OK
Pierwszy rusek sobie Życzy:
- Ja to chcĘaby Rosja zostaŁa centrum tyrystycznym Świata!!
DŻin:
- No moŻe byĆ!masz !! Teraz ty (mÓwi do Niemca)
- Ja to chcĘaby niemcy ogrodziĆ wielkim szerokim murem ze szkŁa , Żeby wszyscy widzieli jak u nas dobrze a nikt nie mÓgŁ wejŚĆ!!
DŻin:
-No ciekawe!!masz!! Teraz ty (mÓwi do Polaka)
-Ty Niemiec ten wasz mur jest wysoki??
-500 metrÓw!!
-A jaki szeroki??
-30 metrÓw!!
-I caŁy ze szkŁa??
-No!!
-Te dŻin wygraweruj na tym murze Warka Strong i nalej do peŁna!!!!!!!!

Pijak do pijaka:
-Chodz ze mna pogratulowac Stefanowi.
Dziecko mu sie urodzilo.
-Tak. A co ma?
-Wyborowa.

Spotykaja sie dwa "dresy" na ulicy.
Jeden zagaja.
-Cze co slychac? Jak tam Jolka?
Drugi:
-Juz z nia nie jestem. Pogonilem zdzire bo mature zrobila.

MÓj byŁy po kilku latach spĘdzonych razem, stwierdziŁ: "MiĘdzy nami wszystko siĘukŁada, jest tak dobrze, wszystko w najlepszym porzĄdku, Że jak pomyŚlĘ, Że tak mogŁoby by byĆ do końca, to ja nie mogĘ.... - odchodzĘ" i poszedŁ.....

Przychodzi facet do lekarza i mÓwi:
- Panie doktorze sikam alkoholem.
Lekarz powiedziaŁ:
- Nalej pan do szklanki. Lekarz spÓbowaŁ i mÓwi:
- Prawda. SpÓbowaŁ z buteli, wiadra a na końcu z gwinta.

Przychodzi 90 letnia babcia do ginekologa i mÓwi:
- Panie doktorze mam okres. Lekarz patrzy na babcie i mÓwi:
- To nie moŻliwe.
Babcia siĘupiera, Że ma. Lekarz do babci:
- Niech pani siĘrozbierze i wejdzie na kozetkĘ. Lekarz jĄ bada, bada i mÓwi:
- Babciu to nie okres.
- Jak to?
- To rdza ze spirali.

Jaki jest najmocniejszy miĘsień u kobiety?
- Usta bo ja siĘzawezmĄ to i konia pociĄgnĄ.

Idzie sobie Adam przez raj i nagle wypadŁo mu Żebro, mÓwi:
- o kurwa! "a sŁowo ciaŁem siĘstaŁo".

w bramie stoi dwÓch policjantÓw z psem, przechodzi lokator kamienicy, podchodzi do nich i z uwagĄ oglĄda psa, zadziera mu jednĄ Łape, zadziera drugĄ, na co policjant siĘpyta:
- Panie co tak oglĄdasz tego naszego psa?
- Przed chwilĄ przechodziŁ tĘdy mÓj kolega odpowiada lokator i mÓwiŁ mi Że w bramie stoi pies z dwoma chujami.

Idzie kleryk i wdepnaŁ w gÓwno.
I mÓwi: O kurde wdepnaŁem w gÓwno!
O cholera powiedziaŁem kurde!!
O kurwa, powiedziaŁem cholera!!!
A chuj, i tak nie chciaŁem byĆ ksiĘdzem.

Podczas wycieczki do ZOO maŁy chŁopczyk pokazujĄc na wybieg pyta:
- Mamo co konikowi wisi pod brzuchem ?
- To jest syneczku chuj, ktÓrym konik pierdoli inne koniki jak mu siĘ
chce ruchaĆ ale nie pokazuj paluszkiem bo to nie jest kulturalnie.

Andrzej Lepper i jego kierowca jeĹşdzili przez wiele dni po Polsce. Pewnej nocy przed limuzynĘwyskoczyŁa im Świnia. Nie przeŻyŁa tego spotkania. Lepper widzĄc co siĘstaŁo, kazaŁ kierowcy iŚĆ wytŁumaczyĆ wszystko rolnikowi i powiedzieĆ, Że wszelkie straty zostanĄ zrekompensowane. Kierowca wrÓciŁ dopiero po godzinie z cygarem w zĘbach, butelkĄ wina w rĘce i w poszarpanym ubraniu.
- MÓj BoŻe, co ci siĘstaŁo? - pyta Lepper.
- No cÓŻ, rolnik daŁ mi wino, jego Żona obiad, a ich 19 letnia cÓrka, chwile szalonej niezapomnianej rozkoszy.
- CÓŻeŚ ty im powiedziaŁ?
- Że jestem kierowcĄ Andrzeja Leppera i wŁaŚnie zabiŁem ŚwiniĘ.

Żyd zamieszczaŁ w gazecie nekrolog po zmarŁej Żonie i spytaŁ o cenĘ.
- Do piĘciu wyrazÓw za darmo.
- Nooo... to niech bĘdzie: "ZmarŁa Zelda Goldman".
- Ma pan jeszcze 2 wyrazy.
- To niech bĘdzie: "ZmarŁa Zelda Goldman, sprzedam Opla".

TrÓjka dzieci z 1 klasy stoi przed ostatniĄ szansĄ, aby otrzymaĆ promocjĘdo drugiej klasy. Przepytuje je dyrektor:
- Jasio, przeliteruj sŁowo TATA.
- T - A - T - A.
- Świetnie! ZdaŁeŚ!
- A teraz Monika, przeliteruj sŁowo MAMA.
- M - A - M - A.
- Doskonale! Przechodzisz do drugiej klasy.
- A teraz ty, Ahmed. Przeliteruj proszĘDYSKRYMINACJA OBCOKRAJOWCÓW W ŚWIETLE POLSKICH PRAW KONSTYTUCYJNYCH.

- Jaka jest najczĘstsza wada postawy u Żonatych mĘŻczyzn?
- Dupa na boku...

Przychodzi Żaba do lekarza i mÓwi:
-CoŚ mnie jebie w stawie.
Lekarz:
-Podejrzewam raka...

Do państwowej firmy zatrudniono nowego dyrektora. Od razu zwoŁaŁ naradĘi mÓwi : w weekendy nie bĘdziemy pracowaĆ bo sĄ one dniami wolnymi, w poniedziaŁki odpoczywamy po weekendzie, we wtorki przygotowujemy siĘdo pracy - pracujemy w Środy - w czwartki odpoczywamy po pracy, a w piĄtki przygotowujemy siĘdo weekendu. SĄ jakieŚ pytania? Jeden z sŁuchaczy wstaje i pyta - dŁugo tak bĘdziemy zapierdalaĆ???

Z pamiĘtnika studenta:
PoniedziaŁek: Jestem gŁodny!
Wtorek: Jestem gŁodny!
Środa: Jestem gŁodny!
Czwartek: Huuuuuraa! DostaŁem stypendium!
PiĄtek: Nic nie pamiĘtam.
Sobota: Nic nie pamiĘtam.
Niedziela: Jestem gŁodny!

O trzeciej nad ranem do profesora dzwoni telefon. Zaspany profesor odbiera i sŁyszy gŁos w sŁuchawce:
-Czy pan spaŁ?
Profesor odpowiada tak. Na to gŁos w sŁuchawce:
- A my siĘjeszcze kurwa uczymy!!!

Siedzi maŁa dziewczynka na Ławce w parku i nagle krzyczy: ku*** maĆ.
Obok przechodziŁa starsza pani i sŁyszĄc dziewczynkĘpodchodzi do niej i pyta siĘdlaczego tak brzydko siĘwyraŻa. Na to dziewczynka, Żeby usiadŁa obok niej a ona jej powie co siĘstaŁo. Gdy babcia usŁyszaŁa co dziewczynka miaŁa do powiedzenia sama gŁoŚno ryknĘŁa: KU*** MAĆ. Obok przechodziŁ starszy pan i sŁyszĄc karygodne zachowanie babci oburzyŁ siĘwielce. Babcia poprosiŁa go aby usiadŁ obok niej i powiedziaŁa mu coŚ cichutko. Na to dziadek zerwaŁ siĘz Ławki i wrzasnĄŁ: KU*** MAĆ.
Pytanie: Co powiedziaŁa dziewczynka babci a babcia dziadkowi?
OdpowiedĹş: Ławka jest ŚwieŻo malowana.

Noc. W kuchni ze skrzypieniem otwieraja siĘdrzwi od lodÓwki. Wychodzi z niej spasiona mysz, w jednej Łapie trzymajĄc prawie kilogramowy kawaŁ ŻÓŁtego sera a drugĄ ciagnie za sobĄ wielkie pĘtko kieŁbasy. Idzie do pokoju skĄd rozlega siĘpotĘŻne chrapanie gospodarzy i taszczy ten caŁy majdan przez Środek izby w stronĘszafy, pod ktÓra ma wejŚcie do swojej norki. JuŻ jest przed wejŚciem gdy w Świetle ksiĘŻyca dostrzega pulapkĘna myszy a na niej malutki kawaŁeczek sŁoninki. Mysz krĘci z dezaprobata gŁowa i mruczy pod nosem : Jak dzieci, kurwa , jak dzieci.

Wraca facet pÓŻno w nocy do domu z libacji.
-Gdzie byleŚ? - pyta maŁŻonka
-GraŁem w szachy- beŁkocze facet
-To czemu Śmierdzisz wÓdkĄ?
-A czym mam ŚmierdzieĆ, szachami...?

MĘŻowi zaginĘŁa Żona. Kamień w wodĘ! On szaleje: wydzwania na policjĘ, pogotowie, szuka po szpitalach, drĘczy rodzinĘi znajomych - NIC!
Po dwÓch dniach usilnych poszukiwań wpada do domu i..... sŁyszy jakiŚ haŁas w kuchni. ZaglĄda i widzi, Że Żona krzĄta siĘprzygotowujĄc mnÓstwo kanapek....
- Kochanie, ja od zmysŁÓw odchodzĘ, co siĘstaŁo, gdzie byŁaŚ, pÓŁ miasta CiĘszuka!
- Ach, skarbie, nie uwierzysz, co mi siĘprzytrafiŁo: porwaŁo mnie paru facetÓw, zawiozŁo "na chatĘ", a tam przymusili do seksu: orgie, seks w pojedynkĘ, dwÓjkami, trÓjkami, grupowy, pozycje takie, siakie, z przodu, z tyŁu, afrodyzjaki, gadŻety, no mÓwiĘci - koszmar! I tak przez caŁy tydzień!
- Zaraz, zaraz, skarbie, jaki tydzień? PrzecieŻ nie byŁo CiĘdwa dni?
- No tak, ale ja tylko wpadŁam na chwilĘpo kanapki...

Tato dzisiaj jest takie maŁe zebranie rodzicÓw w szkole.
-A co masz na myŚli mÓwiĄc maŁe?
-Ja ,ty, wychowawczyni i dyrektor.

Facet kupuje papierosy a tam napis "Minister zdrowia ostrzega: Palenie powoduje impotencjĘ!"
- A tych z rakiem Pani nie ma???

LecĄ dwa bociany na znacznej wysokoŚci gdy nagle w niewielkiej odlegŁoŚci od nich przeleciaŁ maŁy samolot odrzutowy.
Ty !...widziaŁeŚ jak szybko leciaŁ ?
Sam byŚ tak leciaŁ gdyby ci siĘtak pod ogonem paliŁo

ChciaŁbym kupiĆ tĄ maŁĄ szarĄ sÓwkĘ.
- Przykro mi Panie Potter - odpowiedziaŁ wŁaŚciciel najlepszego przy ulicy PokĄtnej sklepu ze zwierzĘtami - ale to akurat jest wrÓbel tylko naŻarŁ siĘczegoŚ i od trzech dni ma zatwardzenie.

Rycerz jedzie wzdŁuŻ rzeki. Nagle widzi jak rybak wyŁawia zŁota rybkĘ.
Szybko zabija rybaka, a rybka do niego:
- WypuŚĆ mnie a speŁniĘTwoje trzy Życzenia. Rycerz na to:
- Ku..a, chce byĆ nieŚmiertelny...
Rybka:
- JesteŚ nieŚmiertelny.
- Chce.... Żeby mÓj koń byŁ nieŚmiertelny!
- TwÓj koń jest nieŚmiertelny.
- Chce..... hmmmmmm.... chce mieĆ genitalia jak mÓj koń!
- Masz genitalia jak twÓj koń.
Rycerz wraca na swÓj dwÓr, a tam naprzeciw wybiega mu jego wierny giermek (z wiejskim akcentem): - Ło panie, panie! GdzieŻeŚ ty byŁ!?! Jom Żem siem Ło Ciebie tak zaj*biŚcie martwiŁ
Rycerz:
- Nie gadaj mi tu gŁupot tylko weĹş topÓr i walnij mnie nim w gŁowĘ.
- Nie panie, nie! Jom mÓgŁbym ciem zaj*biŚcie zabiĆ!
- Walnij mnie bo ja ciĘwalne!
- No ok.
Giermek wziĄŁ zamach, uderzyŁ...
- Łooooooo, panie..... jak Ty jesteŚ zaj*biŚcie nieŚmiertelny !
- To nic. Walnij mojego konia!
- Ło panie! TwÓj koń teŻ jest zaj*biŚcie nieŚmiertelny !
- To jeszcze nic, hehehe. Patrz na to !
Rycerz otwiera klapkĘw zbroi i pokazuje zawartoŚĆ giermkowi.
Giermek:
- Łoooooooo Panie ! Jaka zaj*bista cipa !
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
Jashi   Kawały   pon, 22 wrz 2003 - 02:49
Anonymous   Idzie sobie kobieta z dwojka dzieci ulica nagle po...   pon, 22 wrz 2003 - 12:26
Misiek   MĄŻ zabraŁ ŻonĘna pierwszĄ w jej Życiu partiĘgolfa...   pon, 22 wrz 2003 - 17:37
klocek   W szkole w Chorzowie pani pyta dzieci: ktÓre z was...   pon, 22 wrz 2003 - 21:56
Misiek   Studentki medycyny zdawaly egzamin. Profesor je od...   wto, 23 wrz 2003 - 18:00
Misiek   Grunt to zdrowie... ( podobno to zdarzenie miaŁo m...   śro, 24 wrz 2003 - 17:28
klocek   PÓĹşnym wieczorem do drzwi mieszkania pewnej kobie...   czw, 09 paź 2003 - 19:06
Misiek   Mnie siĘnigdy nie zdarzyŁa taka akcja, chociaŻ cza...   czw, 09 paź 2003 - 23:47
rafi   W pewnym duŻym ogrodzie zoologicznym ŻyŁa mŁoda ma...   pon, 13 paź 2003 - 11:15
Misiek   Normalna katolicka rodzina. Pewnego dnia ciszĘprzy...   wto, 28 paź 2003 - 23:34
Kwasny   bUHAHAHAHAH MEGA ROTFL   wto, 28 paź 2003 - 23:48
adzime   1) JesteŚ zamkniĘty w pokoju z tygrysem, grzechotn...   nie, 02 lis 2003 - 22:56
rafi   Byl kiedys bardzo dobry proboszcz - czlowiek wielk...   pon, 03 lis 2003 - 20:01
rafi   Pierwszego dnia szkoŁy, przed rozpoczĘciem lekcji,...   śro, 19 lis 2003 - 19:00
Kwasny   RE: Kawały   śro, 19 lis 2003 - 21:36
rafi   Rosyjski PuŁkownik zwraca siĘdo ŻoŁnierzy majĄcych...   nie, 23 lis 2003 - 18:20
Misiek   John O'Riley byŁ czŁonkiem Irlandzkiego Klubu Mist...   wto, 25 lis 2003 - 23:00
Misiek   Dzień niby zupeŁnie jak kaŻdy inny, ale tego dnia...   śro, 03 gru 2003 - 13:20
Kwasny   :hahaha: :hahaha: :hahaha:   śro, 03 gru 2003 - 22:41
GniecionY   W mieszkaniu dzwoni telefon, odbiera dziecko: - Je...   czw, 04 gru 2003 - 16:52
easyrider   Pytanie: Ile jąder ma Prezydent USA? Odpowiedź: Ob...   śro, 14 sty 2009 - 17:57
Misiek   PiĘkny lipcowy dzień. Las, Ćwierkanie ptaszkÓw, g...   wto, 09 gru 2003 - 16:09
Kwasny   BUhahahahahaha Misiek, zabiles mnie tym, Buhahahah...   wto, 09 gru 2003 - 16:38
Kwasny   Pewien mĘŻczyzna postawiony w skrajnej sytuacji fi...   wto, 09 gru 2003 - 18:29
Misiek   Te 2 ostatnie sĄ nieĹşle hardcore'owe. A...   wto, 09 gru 2003 - 18:49
Kwasny   Podczas strajku kolejarzy do dwÓch siedzĄcych przy...   wto, 09 gru 2003 - 23:24
Misiek   Murzyn na kontrakcie w Polsce straciŁ palec wskazu...   czw, 11 gru 2003 - 11:41
eustachy_motyka   MŁody, tuz po seminarium xiadz, idzie do proboszcz...   nie, 14 gru 2003 - 21:52
eustachy_motyka   Jasiu pyta sie kolegi: -Gdzie te dziewczyny maja w...   nie, 14 gru 2003 - 22:10
Misiek   Eustachy do "Maratonu uŚmiechu" !!!!!!!!!! :hah...   nie, 14 gru 2003 - 22:43
eustachy_motyka   :dziex: Misiek :) Ten uslyszalem wczoraj w Marato...   wto, 16 gru 2003 - 08:14
Misiek   MaŻ przyniÓsŁ wypŁatĘi poŁoŻyŁ jĄ przed lustrem. M...   pią, 19 gru 2003 - 13:33
Kwasny   Jedzie biznesmen limuzyna przez miasto i widzi ze ...   sob, 20 gru 2003 - 18:15
rafi   Hyhyhyhyh Kwasny - widze, ze tym razem zapodales d...   pią, 26 gru 2003 - 21:26
Misiek   Wyniki badań naukowych... 1. Japończycy spoŻywa...   śro, 21 sty 2004 - 19:56
Misiek   Jak rozpoznaĆ niedĹşwiedzia ?   czw, 05 lut 2004 - 20:25
Misiek   Zostaniesz poddany/a maŁemu testowi. SkŁada siĘon ...   nie, 08 lut 2004 - 17:29
rafi   Tak to juŻ jest na tym Świecie, Że gdy po alkoholu...   pon, 09 lut 2004 - 19:37
rafi   Pani kazala na lekcje przygotowac dzieciom history...   pon, 09 lut 2004 - 19:43
Misiek   O kurna, Rafi spadŁem z krzesŁa.   pon, 09 lut 2004 - 21:10
adzime   14-letni Jasio mÓwi tacie: - Tato, tato, caŁowaŁem...   śro, 11 lut 2004 - 15:33
Misiek   DESPERATKA   pią, 13 lut 2004 - 12:19
adzime   - CzeŚĆ stary, sŁyszaŁem, Że siĘoŻeniŁeŚ. - OŻeniŁ...   pią, 13 lut 2004 - 13:32
Misiek   Show Must Go On ... czyli Tera Polska !   wto, 24 lut 2004 - 12:41
Misiek   Edukacja Jasia ...   sob, 28 lut 2004 - 13:52
Misiek   Romeo i Julia   czw, 04 mar 2004 - 14:22
slimakAG   - Jaki jest zew godowy blondynki? - "Jestem taaaa...   śro, 10 mar 2004 - 17:14
Kwasny   Komarzyca wracaŁa z nocnej eskapady. NalataŁa siĘo...   śro, 10 mar 2004 - 20:49
Misiek   Dziennik wdowca   śro, 10 mar 2004 - 23:40
Kwasny   MaŁŻeństwo zaplanowaŁo sobie wieczorne wyjŚcie. W...   czw, 18 mar 2004 - 21:33
Misiek   Radio Maryja ...   śro, 07 kwi 2004 - 13:56
Misiek   Nowy kanaŁ TV ...   pon, 10 maj 2004 - 14:48
rafi   pewniaki na jutrzejszĄ maturĘ: 1) Motyw murzyna w...   pon, 10 maj 2004 - 22:06
Misiek   DVD vs. radary   śro, 12 maj 2004 - 12:43
Kwasny   BUahahhahaha , ale sie ulalem z tej plyty. Mocne ...   sob, 15 maj 2004 - 14:29
Misiek   JadĘautobusem, nie jest za luĹşno, ale miejsce sie...   pią, 21 maj 2004 - 16:21
Misiek   ReŻyser do poczĄtkujĄcej aktoreczki - blondynki: -...   śro, 16 cze 2004 - 23:55
rafi   PozostaŁoŚĆ po ostatnich ME :) Iracki sĘdzia odcz...   pią, 30 lip 2004 - 21:37
Kwasny   Dziewczyna wypytuje chŁopaka na pierwszej randce. ...   sob, 07 sie 2004 - 00:23
Misiek   O 2:00 w nocy - do drzwi Leppera puka facet. - Slu...   pią, 22 paź 2004 - 12:10
Misiek   Do szkoŁy przyszedŁ nowy uczeń, Jasiu. Pani, chcĄ...   pią, 26 lis 2004 - 17:14
GrzesiekGP   Chcecie dowcipÓw???Macie   pią, 11 lut 2005 - 14:55
GrzesiekGP   WieŚ. Zapuszczone, biedne gospodarstwo. Biedni gos...   nie, 13 lut 2005 - 13:07
Misiek   PoszedŁ maŁy Jasio do cyrku i tak sie zŁoŻylo, ze ...   pon, 14 lut 2005 - 16:09
mary cha   W pewnej podlubelskiej, zabitej dechami wsi mieszk...   czw, 17 lut 2005 - 23:25
Kwasny   Pewien facet uciekajĄc z wiĘzienia schowaŁ siĘw do...   pią, 18 lut 2005 - 01:18
TeodorMotor   W pewnej mieŚcinie byŁ piekarz, ktÓry piekŁ pieczy...   pią, 15 kwi 2005 - 10:13
SIR1ONE   Spotyka siĘdwÓch kumpli, jeden mÓwi: – Wiesz...   śro, 20 lip 2005 - 03:44
SIR1ONE   Co siĘstanie kobiecie, gdy spadnie z konia??? - R...   śro, 20 lip 2005 - 04:05
SIR1ONE   Stary, k**wa, okazaŁo siĘ, Że mÓj sĄsiad byŁ wampi...   śro, 20 lip 2005 - 04:23
SIR1ONE   Biskup odwiedzaŁ pewnĄ parafiĘ. Tak siĘzŁoŻyŁo, Że...   śro, 20 lip 2005 - 04:24
SIR1ONE   - Jaka jest technologia produkcji "TwiksÓw"? - Zes...   śro, 20 lip 2005 - 04:27
Bathurst   Kilka dowcipów rosyjskich I. Wojenno-szkolny Dzi...   pon, 26 lut 2007 - 00:09
vacu   Jak dla mnie genialny: Karol i Hela spędzają powt...   sob, 03 mar 2007 - 15:55
Hator   kilka lekcji zarzadzania LEKCJA 1. Siedzi kruk na...   sob, 17 mar 2007 - 22:04
Neron   A - W mojej szkole germanistka tłumaczyła na zajęc...   sob, 04 sie 2007 - 10:53
mariuszek   a znacie : 09:49 | Stoi baca na jednym b...   pon, 22 paź 2007 - 12:14
peter27   Pijaczek zakręcił się przypadkiem na cmentarzu. Z...   czw, 06 lis 2008 - 10:58
marcin.p   Siedzi baca przed chałupą i całuje sie po rękach. ...   czw, 06 lis 2008 - 19:44
Lui   Autostopowiczka łapie stopa. Kierowca: - Czy pani ...   pią, 07 lis 2008 - 20:46
Beica   Przychodzi mąż do domu i mówi do żony: -Co byś zr...   wto, 09 gru 2008 - 21:24
Padziu   Siedzi baca przed chałupą i pierze w misce kota. P...   śro, 14 sty 2009 - 22:00
ario   Pytanie w ostatniej ankiecie opublikowanej przez O...   sob, 31 sty 2009 - 17:08
Reaper   Facet był posiadaczem papugi, aczkolwiek pechowym ...   pon, 14 wrz 2009 - 23:28
camillo   Wpada facet do apteki i krzyczy: - Ludzie! Pr...   pon, 19 kwi 2010 - 14:12
kwitekewelina   ile jaj ma prezydent Stanów Zjednoczonych Oba ma   wto, 16 lis 2010 - 21:33
Justyna7   O BLONDYNKACH: Blondynka rozpoczęła prace jako sz...   nie, 20 mar 2011 - 22:20
endriu   pozdr...   śro, 01 lut 2012 - 18:22
sarsolot   Az tak zabalowales, ze zamiast 1 stycznia to 1 lut...   pią, 03 lut 2012 - 02:24
sarsolot   ... [sorki, zduplikowalo sie]   pią, 03 lut 2012 - 02:24
Maćko11   http://www.youtube.com/embed/Tumd-t0c6XA   śro, 19 wrz 2012 - 10:19
Bathurst   Idzie pogrzeb. Tragarze niosą trumnę przekręconą n...   pią, 18 sty 2013 - 10:50
Bathurst   regionalnie z przymrużeniem oka Jaka jest najp...   wto, 05 lut 2013 - 21:20
poly   Podjeżdża beemka pod blok, wysiada dres i wrzeszcz...   wto, 12 lut 2013 - 13:25
rudyfelix   Mały mol po raz pierwszy wypuścił się w samotny lo...   czw, 31 paź 2013 - 21:58
Cryoooo   RE: Kawały   wto, 15 wrz 2015 - 13:33

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:43
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza