![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
More than music 6
Data: 01.08.2008 r., godz. 20 Miejsce: Kraków, klub Odnova, ul. Grodzka Bilety: wjazd 10 zł Zagrają PAIN RUNS DEEP - Hardcore (Dąbrowa Górnicza/Lublin) www.myspace.com/painrunsdeep BHIMAL - new school Hardcore (Dąbrowa Górnicza/ Lublin) www.myspace.com/bhimalhardcore LAST BELIVER - Hardcore/Punk (Kraków) www.myspace.com/lastbelievergo |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Biohazard zmienił trasa zamiast 28.11.2008 grać w Niemczech gra w STODOLE. Już miałem ustawiony wyjazd do Pragi a tu taka niespodzianka
![]() ![]() BIOHAZARD Data koncertu: 2008-11-28, piątek Warszawa Klub Stodoła Wejście do klubu od godz. 19:00 Rozpoczęcie koncertu o godz. 20:30 Zakończnie imprezy o godz. 23:00 Ceny biletów w przedsprzedaży 120 zł w dniu koncertu 140 zł info: www.stodola.pl Bilety expensive, szykuje się piękny listopad Madball a póżniej Biohazard pięknie. Co do busa to kurewsko drogo ale pomyślimy dam znać jak się dogadam z kumplem |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 77 Dołączył: wto, 15 kwi 08 Skąd: Czeladź Nr użytkownika: 1,222 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bilety expensive, szykuje się piękny listopad Madball a póżniej Biohazard pięknie. Co do busa to kurewsko drogo ale pomyślimy dam znać jak się dogadam z kumplem Mam zajbistą oferte, teraz to chyba nie ma opcji żebyśmy nie jechali. "Mam" busa 18 osobowego za około 1000 zł. Około bo gość chcę 1,5 za kilometr. Jesli uzbieramy 18 osób, a przy takiej cenie jest to możliwe to koszt wyniesie 50 zł CAŁY PRZEAZD plus bilety w przesprzedazy za 55 zł czyli koncert może się zamknac w kwocie 105 zł. Jak będziesz miał pytania możesz do mnie na maila adinhace@czeladz.org.pl lub telefon 664 498 290. Mam nadzieje że uda nam sie zebrać te 18 osób. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:54 |