![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
More than music 6
Data: 01.08.2008 r., godz. 20 Miejsce: Kraków, klub Odnova, ul. Grodzka Bilety: wjazd 10 zł Zagrają PAIN RUNS DEEP - Hardcore (Dąbrowa Górnicza/Lublin) www.myspace.com/painrunsdeep BHIMAL - new school Hardcore (Dąbrowa Górnicza/ Lublin) www.myspace.com/bhimalhardcore LAST BELIVER - Hardcore/Punk (Kraków) www.myspace.com/lastbelievergo |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Grankapo - ogień, dobry gig
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 77 Dołączył: wto, 15 kwi 08 Skąd: Czeladź Nr użytkownika: 1,222 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Grankapo - ogień, dobry gig no całkiem sympatycznie poza jednym idiotą z Tarnowskich Gór, nie wiem czy z którymś z Was rozmawiałem na koncercie, jesli nie to Czeladź pozdrawia Dąbrowę Górniczą KMWTW, do zobaczenia na następnym koncercie. Myslę że NTB w Cogitatur będzie dobrą okazją. A i rzucam jeszcze temat- planujemy wstępnie wyjazd na Madballa (listopad 2008), chcemy wynająć busik jakby był ktoś chętny to dawać znać. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 77 Dołączył: wto, 15 kwi 08 Skąd: Czeladź Nr użytkownika: 1,222 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no całkiem sympatycznie poza jednym idiotą z Tarnowskich Gór, nie wiem czy z którymś z Was rozmawiałem na koncercie, jesli nie to Czeladź pozdrawia Dąbrowę Górniczą KMWTW, do zobaczenia na następnym koncercie. Myslę że NTB w Cogitatur będzie dobrą okazją. A i rzucam jeszcze temat- planujemy wstępnie wyjazd na Madballa (listopad 2008), chcemy wynająć busik jakby był ktoś chętny to dawać znać. pisałem już na inncy forach, ale do Was tez wrzuce no to mam już jakiś obraz tego ile co kosztuje. Pytałem się wstępnie o busa 12 osobowego. Jedziemy na miejsce, gośc czeka później nas odwozi- niestety w jedno miejsce (pytałem o Czeladź, ale zawsze mogą być Katowice). Cena 1400 zł- czyli wychodzi jakieś 120 zeta na osobę (może gdzieś da rade taniej, ja znalazłem taką oferte, jest jeszcze opcja jakieś 1700 za busa obojetnie jakiego, czyli 20 osób najwięcej, wtedy koszt wyniósłby około 85 zł, ale tyle chyba nie da rady ludzi uzbierac), na pozór dużo, jednak jak porównacie do pociągu to wychodzi dużo taniej i wygodniej. Np. pociąg z Katowic do warszawy- 15:50-20:00 48 zł; dojeźdzamy do zachodniego trzeba się jeszcze kilka kilometrów dokulikać, powrót masakra "zmeczeni" wracamy na dworzec np. centralny, żeby było tanej jedziemy 0:19 na miejscu na jakąś 4:00 cena biletu 54 zł. Wybierajcie- czekam na Wasze odpowiedzi. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:01 |