![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kogo widzicie na nastĘpce Kwacha ?? WybÓr trudny, a raczej Żaden , Mimo rÓznych minusÓw Kwasniewskiego , to nie widze polityka , ktÓry mÓgŁby go zastĄpiĆ i w miare godnie reprezentowac nasz kraj.
Obecnie zgŁosili sie Religa i Borowski. Pewnie kandydowaĆ bedĄ jeszcze Cimoszewicz, Lepper, Giertych, Rokita , KaczyĹski. BOŻE CHROĄ POLSKE!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
o Tomaszu Lisie slyszalem ciekawa wypowiedz:
piotr najsztub; a tomasz lis jest ok? zbigniew religa;to jest fantastycznychlopak,bardzo inteligentny,byc moze bylby to dobry kandydad na prezydentaza cztery,za osiem,za dwanascie lat. piotr najsztub;za mlody? zbigniew religa;wydaje mi sie,ze on ma za malo wlasnego,zyciowego doswiadczenia,za malo wlasnych przemyslen.poza tym on cale swoje to dorosle zycie zawodowe spedzil jako obserwator polityki i moze nawet bardzo wiele wiedziec, ale...przy calym moim uznaniu dla tego clopaka uwazam,ze lepiej byloby dla niego,a moze i dla Polski,zeby jeszcze troche poczekal. "przekroj" nr.4,23 stycznia 2005 zgadzam sie w tym momencie z p.Religa,ale o nim nie mam wogole zdania.nie ma programu,malo sie udziela na forum medialnym.sensownym kandydatem jest marek borowski. i tyle.reszta pseudo kandydatow mnie nie interesuje.klauny i blazny(z giertychem i kaczynskim na czele) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:26 |