![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: sob, 13 wrz 08 Nr użytkownika: 1,464 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy w Dąbrowie wymieniono już skrzynki pocztowe na Euro skrzynki
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
U mnie po remoncie bloku (SM Lokator) od zeszłego roku wiszą euroskrzynki. Fakt, prawda jest taka że jak przychodzi duży list (A4) to jak ktoś ma dość szczupłą dłoń i palce to bez problemu wyciągnie list ze skrzynki. Innej różnicy to ja zbytnio nie widzę, skrzynka jak skrzynka - plusem jest to że są nowe i tyle.
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Innej różnicy to ja zbytnio nie widzę, skrzynka jak skrzynka - plusem jest to że są nowe i tyle. Jak nie widać różnicy? Przecież euroskrzynki są w budowie całkiem inne, nie mają całkowicie otwieranych drzwiczek do kilku skrytek naraz. Co umożliwia zniesienie monopolu PP... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Jak nie widać różnicy? Przecież euroskrzynki są w budowie całkiem inne, nie mają całkowicie otwieranych drzwiczek do kilku skrytek naraz. Co umożliwia zniesienie monopolu PP... Ja mówię dla mnie różnicy - dla przeciętnego użytkownika skrzynki. Owszem są nowe, mają inne wymiary i przede wszystkim jest tak jak piszesz - umożliwiają dostęp innym firmom. Tylko co z tego? Co ja na tym zyskuje, skoro rachunek z Ery który miałem zapłacić do 3 września a dziś mamy 13 i rachunku jak nie było tak nie ma.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:53 |