![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Powoli zbliza sie termin oplat za serwer i domene. Musimy juz zaczac dzialac, aby nie bylo na ostatnia chwile jak rok temu.
Wszyscy chetni do wsparcia forum i zainteresowani jego dalszym funkcjonowaniem, zglaszajcie sie na PW do Kwintosza, ktory poda nr konta. W tytule wpisujcie "Forum DG", albo podobnie, zeby wszystko bylo jasne. PS. Ostatnio mnie nie bylo, ale wrocilem i mam nadzieje, ze znajde tez wiecej czasu dla forum ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Jak mnie poinformował ":)" opłata za serwer w wysokości 130zł, którą dokonałem została zaksięgowana i na dzień dzisiejszy serwer pod forum mamy opłacony do 2009-09-06. Przy okazji webd zwiększyło parametry kont, więc i na tym my zyskali.
Dokładne rozliczenie przedstawię po opłaceniu domeny. Na chwilę administracja forum musi się zdecydować na jak długo ją wykupić. Jednocześnie chciałbym poinformować że wpłaty można nadal robić, myślę że żadna złotówka się nie zmarnuje a przyda każda. Tak więc, jeśli ktoś ma jeszcze ochotę na wpłatę to proszę o kontakt. Ze swojej strony a także myślę i całej administracji forum, chcielibyśmy serdecznie podziękować wszystkim którzy wsparli naszą zbiórkę choćby drobną kwotą. Gro z tych wpłat dokonały osoby które już wcześniej to robiły, także im należą się szczególne podziękowania. Jednocześnie fajnie że znalazły się także nowe osoby, które doceniły i polubiły forum. Bo przecież tak naprawdę to forum jest dla nas wszystkich od nas wszystkich. Wow.. ale mi zdanie wyszło ![]() W każdym bądź razie WIELKIE DZIĘKI!!! Ten post edytował kwintosz pią, 05 wrz 2008 - 12:12 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 10:35 |