![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Nowa zabawa na stronie www.naszemiasto.pl
http://slask.naszemiasto.pl/inne/specjalna.../5306_6257.html Głosujmy na Nasze Miasto - Dąbrowę Górniczą |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Bartek!
To jest przede wszystkim ZABAWA, a przy okazji sprawdzian wytrwałości w klikaniu osób głosujących. Wyobraź sobie, że oddając 10 głosów, klikasz w imieniu tych wszytkich, którzy nie mają dostępu w danej chwili do komputera, lub komputera nie obsługują wogóle z uwagi na wiek, a chcieliby zagłosować. GŁOSUJMY! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bartek! To jest przede wszystkim ZABAWA, a przy okazji sprawdzian wytrwałości w klikaniu osób głosujących. Wyobraź sobie, że oddając 10 głosów, klikasz w imieniu tych wszytkich, którzy nie mają dostępu w danej chwili do komputera, lub komputera nie obsługują wogóle z uwagi na wiek, a chcieliby zagłosować. GŁOSUJMY! Będąc na degustacji mam też się najeść do syta za tych wszystkich co nie dostali zaproszenia? Wiem że to zabawa, ale wynik po prostu będzie ustawiony. Żadna tam wytrwałość w klikaniu, a zwykłe oszustwo. Może was to bawi, ale nie mnie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:02 |