![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT http://www.dabrowa-gornicza.pl
Wyjątkowe ozdoby świąteczne Każdy marzy o wyjątkowych świętach. Na ową wyjątkowość ową składają się drobiazgi, niepowtarzalne ozdoby, stroiki czy kartki. Jeśli szukają Państwo ozdób, które cieszyłyby oko, a przy okazji wzbudzały zachwyt gości, warto wybrać się tuż przed świętami do hipermarketu Auchan, gdzie od 21 do 23 grudnia, od godziny 10 do 21, będzie można kupić wyjątkowe ozdoby, kartki świąteczne robione przez uczestników Warsztatów Terapii Zajęciowej „Otwarte serca” w Dąbrowie Górniczej. Polecamy! Monika Łysek Ten post edytował kwintosz pią, 27 cze 2008 - 23:48 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bzenek jak dla mnie Twoje ostatnie posty to czysta demagogia
![]() a dworzec i jego okilice sa znacznie bardziej, i pilne i popularne ale nie tylko o dworzec chodzi, pilniejsze sa wedlug mnie mieszkania komunalne i socjalne. Ostatnie mieszkania komunalne miasto zbudowało za Lipczyka ![]() od tamtego czasu co najwyzej dokanno małej ilości adaptacji, z reszta to juz nie na ten temat |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
bzenek jak dla mnie Twoje ostatnie posty to czysta demagogia ![]() a dworzec i jego okilice sa znacznie bardziej, i pilne i popularne Dla mnie akurat natychmiastowa potrzeba posiadania jakiegoś tam wypasionego dworca to dopiero jest demagogia. ![]() ale nie tylko o dworzec chodzi, pilniejsze sa wedlug mnie mieszkania komunalne i socjalne. Ostatnie mieszkania komunalne miasto zbudowało za Lipczyka ![]() Tu jak najbardziej zgoda. Ale też kończę OT. Czekamy na jakieś konkrety w sprawie ośrodka. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:39 |