![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Nowa zabawa na stronie www.naszemiasto.pl
http://slask.naszemiasto.pl/inne/specjalna.../5306_6257.html Głosujmy na Nasze Miasto - Dąbrowę Górniczą |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: pon, 19 lis 07 Nr użytkownika: 886 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak na razie osób leczących kompleksy jest tutaj więcej, także w myśl przez was tak rozumianej demokracji wypowiedzi Patrimonium i Bzenka powinny być przenoszone jako niezgodne z istniejącym trendem.
@Ptrimonium czemu się nie pochwaliłeś, że wywiad z Tobą robili. Nawet domyślam się który/która to Ty ![]() http://www.interia.tv/rozne,,,,1159427 Tak przejrzałem Twoje wszystkie posty, które tu napisałeś i oczywistym dla mnie jest to, że jesteś jakimś agentem. Ledwo kilka postów nap[isałeś i nic w nich nie ma poza uwielbieniem dla Silesii i podżeganiem forumowiczów przeciwko sobie. Bardzo mi się nie podobają osoby, które nie próbują odpowiadać argumentami tylko radzą sobie jakimiś marnymi próbami dyskredytowania innych osób. @Master uważam, że nie powinno się kasować tej dyskusji tylko zostawić ją jaką jaka jest - każdy może zobaczyć jak obecny status Zagłębia wpływa na relację między mieszkańcami. Jest to sytuacja niezdrowa. Nie tak normalnie powinny wyglądać stosunki pomiędzy mieszkańcami. Dyskusje o takim charakterze można znaleźć jedynie w naszym województwie. Jest to sytuacja, którą powinno się uważam rozwiazać aby skończyć wreszcie z tym zamieszaniem jakie tu mamy. Powinno się doprowadzić do takiej zmiany statusu regionu aby rozładować napięcia. Jeśli tak się nie stanie to dalej będziemy wszyscy tracić tutaj czas na takie pierdoły jak w tym temacie. Ten post edytował Misaki sob, 09 sie 2008 - 16:44 -------------------- www.zaglebiedabrowskie.org
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:01 |