![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Nowa zabawa na stronie www.naszemiasto.pl
http://slask.naszemiasto.pl/inne/specjalna.../5306_6257.html Głosujmy na Nasze Miasto - Dąbrowę Górniczą |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: pią, 04 lip 08 Nr użytkownika: 1,362 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Misaki - kolaborant?? aha pewnie dla tego że bywam na ślunsku i nie mam lęków przy "prakraczaniu brynicy" i nie ucz mnie chłopcze świadomości korzeni, pożyjesz troche na świecie więcej niż 12 lat to zrozumiesz że czasami trzeba wyjechać poza DG żeby pracowac rozwijać sie itd. nie myle woj śląskiego ze śląskiem, jestem Zagłębiakiem i tyle. podziały administracyjne, geograficzne mnie nie interesują ( w ogóle podziały to da mnie bzdura jest) a raczej śmieszą.
Darco fajnie że tak się napalasz na to nazewnictwo tylko czy nie lepiej było by coś robic a nie tylko pisać po 100 postów dziennie na forach? naszczęście poza wygłaszaniem Wielkich Teori nie masz prawa zabierać mi żadnych praw:) Szer zacytowałes 5 odpowiedzi nt. geografi, netykiety (tym mnie rozwaliłeś ![]() ![]() a ja głosuje:) pozdrawiam więcej działania, mniej gadania. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 04:29 |