![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Nowa zabawa na stronie www.naszemiasto.pl
http://slask.naszemiasto.pl/inne/specjalna.../5306_6257.html Głosujmy na Nasze Miasto - Dąbrowę Górniczą |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: pią, 04 lip 08 Nr użytkownika: 1,362 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dla mnie ten temat też jest o ... rozbić zarówno antagonizmy niektórych ślązaków typu loga z sierpem, jak wmawianie że Dąbrowa nie jest w województwie Śląskim są indiotyczne. jak ktoś ma kompleksy i mówi że jestem rusek (???? pierwsze słysze a w katowicach niestety jestem codziennie) to on jest debil i jego to problem i ja nie mam zamiaru zniżać sie do tego typu poziomu. Co do szumnie wymienianego tu patriotyzmu lokalnego... hmm może lepiej było by coś robić dla DG a nie tylko kłucic sie o nazewnictwo?
Jeśli chodzi o konkurs to ja głosuje, bo promocja DG jest bardzo ważna nawet jak nazwa konkursu wam sie nie poodoba:) i prosze ... nie piszcie że to tak jakby konkurs sie nazywał "miss pomorza" czy "perły ziemi lubuskiej" bo to jest troche przesada. Zagłębie Dąbrowskie to jest MOJA mała ojczyzna i o tym nie zapominam ale jak to się ma do GZM, województwa śląskiego i otaczającej rzeczywistości? czy wszędzie za każdym razem musze wszystkim tłumaczyć że my to nie śląsk tylko ZD? PS GŁOSUJMY!:) pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:46 |