![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: pon, 22 wrz 03 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 22 ![]() |
Poniewaz arbas szuka wyższych cen wody niż w DG zapraszam na stronę: http://www.cena-wody.pl/ Jak kliknąć miasta pow. 50.000 mieszkańców to się okaże, że jest takich miast trochę...
Ten post edytował szarisz pon, 04 sie 2008 - 23:09 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Szarisz! Dziękuję za informację, na którą czekałem bardzo długo. Dla użytkowników wody, jest to niestety połowa informacji. Zawsze zwracałem się z prośbą do orędowników prywatyzacji wodociągów o podanie ceny całkowitej za 1 m sześc., tj kwoty z comiesięcznego rachunku + DOPŁATA z kasy miejskiej. Nikt, nigdy na tym forum takiej informacji nie był mi w stanie udzielić. Czy tak trudno wykonać proste działanie matematyczne, szczególnie tym, którzy wodociągi prywatyzowali i wiem, że zaglądają na forum, a nawet prowadzili gorące dyskusje? Tak więc kontynuuję zadawanie pytanie: - Czy 8,41 zł/m sześc. jaką podajesz w tabelce dla Dąbrowy Górniczej, to cena łącznie z dopłatą z kasy miejskiej? Radni przegłosowali, że dotacje będą obowiązywać jedynie do końca bieżącego roku i stąd niepokoje większości mieszkańców.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:16 |