![]() |
![]() |
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Jestem ciekawy co do jednej sprawy - KZK GOP przeprowadza kontrole napelnien w busach (niezle - w wakacje
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
QUOTE(pozdrawiam) (...) w pkm sosnowiec pojawiŁ siĘdrugi uŻywany man (...) O wiele ciekawiej przedstawia siĘsytuacja pup czeladĹş.
A ja mam pecha i jakoŚ nie mogĘsiĘtymi nabytkami przejechaĆ ![]() QUOTE(pozdrawiam) Pkm gliwice zostanie najprawdopodobnie sprzedany inwestorowi zagranicznemu wiĘc zanosi siĘduŻo nowych autobusÓw.
Ale tam swego czasu byŁ strajk i zwiĄzkowcy wynegocjowali prywatyzacjĘpracowniczĄ. CzyŻby zmiana planÓw. Co do nowego taboru, to w prywatyzowanych firmach rÓŻnie bywa. W tym roku na wakacjach rozmawiaŁem z personelem PKS Sanok (wykupiony przez Connex) . Nie wiem na ile byli wiarygodni, ale twierdzili, Że nowy wŁasciciel twardo obniŻa koszty. Nowego taboru nie ma, a stary jest zajeŻdŻany na ŚmierĆ bez napraw i remontÓw. Oby nie byŁo tak w PKM Gliwice. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:38 |