![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 16 lip 08 Nr użytkownika: 1,374 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam forumowiczów. Jestem tu nowa. Zamierzam szukac pracy w DG i chciałabym Was prosic o rady. Jestem po maturze (zdanej), skończyłam technikum hotelarskie i czekam na wynik egzaminu zawodowego. Nie bardzo sie tutaj orientuję w zakładach pracy, bo mieszkam tu krótko. Chciałabym jak najszybciej podjąc prace (wcale nie koniecznie w zawodzie), jakąkolwiek i w miarę dobrze płatną (powyżej 1000 zł na wejściu na rękę). Na razie jedyny pomysł jaki mam to FicoMirrors. Czy są jakieś miejsca, które moglibyście mi poleci? Z góry dzięki
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
LAKD to wyspecjalizowana sieć sprzedaży usług finansowych związanych z zakupem samochodów. Oferujemy pełen zakres usług począwszy od kredytu, leasingu czy ubezpieczeń komunikacyjnych a skończywszy na pożyczce gotówkowej dla posiadaczy pojazdów. Kompleksowość oferty, współpraca z wiodącymi instytucjami finansowymi oraz doskonała orientacja na rynku motoryzacyjnym sprawiają, że jesteśmy w stanie zaspokoić nawet najbardziej wyszukane potrzeby naszych Klientów. U nas znajdą Państwo wszystko, co wiąże się ze sfinansowaniem zakupu samochodu i jego użytkowaniem. Strategicznym założeniem naszej firmy jest dostarczenie jak najwyższej jakości usług finansowych adresowanych zarówno do Klientów detalicznych, jak i instytucjonalnych zainteresowanych nabyciem pojazdu.
Opis stanowiska pracy Głównie zadania Menadżera Klienta to: • pozyskiwanie do współpracy komisów i salonów samochodowych, • zawieranie umów handlowych z komisami i salonami sprzedaży samochodów, • realizacja transakcji kredytowych, leasingowych oraz ubezpieczeń komunikacyjnych, • wdrażanie nowych produktów finansowych w podległych strukturach handlowych. Wymagania Poszukujemy osób: • z doświadczeniem w prowadzeniu rozmów handlowych, • umiejętnością nawiązywania i utrzymywania dobrych relacji z partnerami handlowymi, • ogromną motywacją do pracy, • samodzielnych, • posiadających (w okresie próbnym) własny samochód CV ze zdjęciem proszę przesłać mailem na adres: rekrutacja@biuro-lakd.com polecam. po co robić na hali jak można w czystości i porządku ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:12 |