IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Banki w Dąbrowie
Bathurst
post śro, 15 gru 2004 - 17:16
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 80

Dzisiaj ignorancja klientÓw przez "Panie z banku"w banku PKO przy ul. PiŁsudskiego siĘgnĘŁa zenitu :evil: :evil: :evil:

Kolejka conajmniej 30 osÓb, przy jednym okienku mŁody kasjer ktÓry robi co moŻe, a okienku obok siedziaŁo 5 Pań!!!!! Jedna robiŁa coŚ z komputerem, druga coŚjej tam tŁumaczyŁa a pozostaŁe poprostu staŁy i asystowaŁy z zaŁoŻonymi rĘkami z wymalowanĄ tĘpotĄ na twarzach, szkoda Że Żadna nie pomyŚlaŁa o tym Żeby podejŚĆ do pustego okienka i zaczĄĆ "rozbrajaĆ" kolejkĘ!!! Co za bezmÓzgi!!!!Jak bym byŁ ich szefem to chyba bym im nogi z dupy pourywaŁ!!! Co za totalna zlewka ludzi!!! To juŻ nie pierwszy raz w tym banku, innym razem pani w tym banku nie dokonaŁa bardzo waŻnego przelewu dla mnie bo......zapomniaŁa powiedzieĆ koleŻance przed urlopem....powiedziaŁa to mi z takĄ lekkoŚciĄ. A ja o maŁy wŁos straciŁbym Ładnych parĘzŁotych.
Odradzam ten bank!!!Nie idzcie tam!!!
Znacie jakĄŚ fajnĄ placÓwke? ChĘtnie siĘprzeniosĘ
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
bzenek
post nie, 19 gru 2004 - 15:17
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 87

Co ciekawe pomimo strasznych narzekań na poziom obsŁugi w PKO BP podobno ulokowana jest w nim spora czĘŚĆ pieniĘdzy obywateli, a inne banki mogĄ tylko pomarzyĆ o takiej iloŚĆi ROR'Ów. MoŻe ta czĘŚciowa prywatyzacja , ktÓra miaŁa miejsce niedawno coŚ pomoŻe w kwestii obsŁugi klienta ???

Ja korzystam z usŁug ING Bank ŚlĄski. TrafiŁem tam przypadkowo w czasach studenckich, kiedy szanowne AGH stwierdziŁo, Że stypendia to tylko na ROR bĘdĄ pŁaciĆ. No i uczelnia zaproponowaŁa zaŁatwienie formalnoŚci w BPH i Banku ŚlĄskim. StudiujĄc w Krakowie poczuwaŁem siĘjednak do regionalnego patriotyzmu i wybraŁem ŚlĄski. A co wŁadze uczelni miaŁy z reprezentowania interesÓw tylko tych dwÓch konkretnych bankÓw, to inna bajka.

Z usŁug jestem wzglĘdnie zadowolony. NajwiĘkszym plusem jest chyba internetowy dostĘp do wszystkich produktÓw banku. Na jednej stronie internetowej widac ROR, lokaty, fundusze inwestycyjne i moŻna swobodnie przelewaĆ pieniĄŻki miĘdzy jedym i drugim bez wizyty w okienku.

W oddziale na Redenie bywam rzadko. Pracownicy uprzejmi i kompetentni, choĆ wiele informacji trzeba od nich wyciĄgaĆ. Ale to teraz normalne - chcesz coŚ kupiĆ to musisz siĘna tym znaĆ lepiej od sprzedawcy, bo ten Ci wszystko wciŚnie. Czasami trafiajĄ siĘkolejki na kilka minut.

Bankomaty czasami sĄ oblĘŻone, szczegÓlnie w soboty do poŁudnia. WypŁata z Euronet 1zŁ prowizji.

Ostanio poprawiŁo siĘoprocentowanie lokat, a doŚĆ wygodnym produktem jest OKO - lokata z prawem do swobodenego wpŁacania i wypŁacania ŚrodkÓw bez utraty oprocentowania.

Nie jestem znawcĄ bankowoŚĆi i poleciĆ ING z czystm sercem nie mam odwagi, ale osobiŚcie nie narzekam na jego usŁugi.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
Bathurst   Banki w Dąbrowie   śro, 15 gru 2004 - 17:16
Kwasny   Widac, owe Panie nadal tkwia w latach sprzed 1989 ...   śro, 15 gru 2004 - 17:53
bzenek   Co ciekawe pomimo strasznych narzekań na poziom o...   nie, 19 gru 2004 - 15:17
bzenek   OddziaŁ BPH, znajdujĄcy sie w budynku oŚrodka zdro...   nie, 26 gru 2004 - 19:54
rafi   Nie wiem czy zauwazyliscie, ale oddzial banku GBG ...   śro, 01 cze 2005 - 23:41
Misiek   Re: Banki w DĄbrowie   pon, 06 cze 2005 - 18:08
:)   w bankach w naszym miescie jest coraz gorzej - z r...   pon, 06 cze 2005 - 18:24
Dejmon   Dlatego wŁaŚnie ktoŚ kiedyŚ wymyŚliŁ banki interne...   pon, 06 cze 2005 - 22:05
:)   QUOTE(Dejmon)Dlatego wŁaŚnie ktoŚ kiedyŚ wymyŚliŁ ...   pon, 06 cze 2005 - 22:41
rafi   :)+-->QUOTE(:)) niestety nie wszystko da sie zalat...   pon, 06 cze 2005 - 23:36
TeodorMotor   [quote=rafi]:)+-->QUOTE(:)) niestety nie wszystko ...   wto, 07 cze 2005 - 08:24
:)   np tez wplata gotowki, a takze wtedy gdy potrzebne...   wto, 07 cze 2005 - 10:07
rafi   W mBanku mozna ustalic dzienny/miesieczny limit wy...   wto, 07 cze 2005 - 14:35
:)   kolejny bank na 3 maja. Nie widzialem w ktorym dok...   czw, 11 sie 2005 - 11:04
rafi   Nie wiedzialem, ze oficjalna strona internetowa UM...   czw, 11 sie 2005 - 12:44
Bathurst   QUOTE:)   ----------------------------------...   czw, 11 sie 2005 - 13:07
Dami7   QUOTE(Bathurst)ZlikwidowaŁem konto w PKO Jestem w...   czw, 11 sie 2005 - 21:08
Dami7   QUOTE(rafi)Nie wiedzialem, ze oficjalna strona int...   czw, 11 sie 2005 - 21:16
TeodorMotor   QUOTE(Bathurst)QUOTE:)   -------------------...   pią, 12 sie 2005 - 08:44
TeodorMotor   QUOTE(www-dabrowa-gornicza.pl)Nowa placÓ...   pią, 12 sie 2005 - 08:47
rafi   Ostatnio zauwazylem, ze Bank Slaski odchodzi do la...   pią, 30 wrz 2005 - 19:08
TeodorMotor   QUOTE(rafi)Ostatnio zauwazylem, ze Bank Slaski odc...   pon, 03 paź 2005 - 11:29
rafi   Chyba szykuje sie nam bank na parterze dawnego bud...   sob, 19 sie 2006 - 11:49
klocek   Rownież to zauważyłem. ze Bank BPH bedzie naprzeci...   sob, 19 sie 2006 - 16:50
:)   ale odkopałem temat, ale nie ma sensu nowego CYTA...   pon, 17 lip 2017 - 09:54

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:13
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza