![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT http://www.dabrowa-gornicza.pl
Wyjątkowe ozdoby świąteczne Każdy marzy o wyjątkowych świętach. Na ową wyjątkowość ową składają się drobiazgi, niepowtarzalne ozdoby, stroiki czy kartki. Jeśli szukają Państwo ozdób, które cieszyłyby oko, a przy okazji wzbudzały zachwyt gości, warto wybrać się tuż przed świętami do hipermarketu Auchan, gdzie od 21 do 23 grudnia, od godziny 10 do 21, będzie można kupić wyjątkowe ozdoby, kartki świąteczne robione przez uczestników Warsztatów Terapii Zajęciowej „Otwarte serca” w Dąbrowie Górniczej. Polecamy! Monika Łysek Ten post edytował kwintosz pią, 27 cze 2008 - 23:48 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
@kwintosz: masz rację częściowo ale też dlatego pytałem jak taki ośrodek jest finansowany. Bo przecież w ww. ośrodku nie będą przebywać dzieci tylko z DG więc może by tak jakaś zrzutka albo co? I nie o to chodzi, że żałuję złotówki na chore dzieci, bo to nie tak. Uważam jednak, że jak ma się za to brać jedno miasto to predsięwzięcie nie powinno mieć takiej skali, bo efekty będą dalekie od zamierzonych. Natomiast jeśli ma to być tak duży ośrodek to tutaj jakieś inne mechanizmy powinny zadziałać, jakie - nie wiem i nie chcę strzelać, bo nie znam szczerze mówiąc istniejących możliwości finansowania czegoś takiego, DG mogłaby oczywiście wystąpić tutaj jako inicjator i w dużej części to sfinansować ale jednak nie powinna całości brać na swoje barki.
BTW - ja nigdzie nie napisałem, że pieniądze na ośrodek będą "gorzej wydane". "Gorzej wydane" to mogą się dopiero okazać dopiero po jakimś czasie jak się okaże, że ośrodek "cienko przędzie", bo nie ma chętnych by go utrzymać. Ale decyzje zapadły więc obym się mylił. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:50 |