![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
PO meczu MKS- Muszyna (po zakończonym {prawie} sezonie proponuje ja i Pan X) spotkanie, na spokojnie przy wesołej atmosferze
Omówić możemy ważne sprawy dla KK i NASZE dalsze działania. A mianowicie jak KK ma funkcjonować i na jakich zasadach ma działać. POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nikt do nikogo pretensji nie ma.
Po prostu w tej sytucji ujawniła się jedna z naszych cech narodowych i tyle. W zeszłym tygodniu zaproponowałem spotkanie na hali (w celu posprzątania kontorka) i ewentualnego kontynuowania go poza halą. Poprosiłem o podanie dnia i godziny. Pojawiło się kilka @ z tekstem "kiedy mi nie pasuje" i kilka propozycji może w piatek, może w czwartek itd. ale od 29 maja kiedy o to napisałem, żadna konkretna data zaakceptowana przez innych nie została prze Was podana. Jeśli w takiej sprawie nie potrafimy się dogadać, to przepraszam ale już więcej nie będzie takich pytań z mojej strony. Jeśli mamy funkcjonować w przyszłym sezonie, to organizacją i terminami spotkań zajmiemy się my i bedziemy podawać je "odgórnie". Oczywiście nie wszystkim będzie pasowało, ale postaramy się, żeby dla większości było najwygodniej. Co do kolejnego spotkania przyślijcie mi wasze maile, pod którymi jesteście dostępni, to oprócz info na forum wyśle je jeszcze na wasze skrzynki. W nowym sezonie mam nadzieję, że będziemy bawić się może w mniejszym gronie, ale bardziej zgranym. Co do samego sprzątania, to zabezpieczyliśmy wszystkie nasze gadżety poskładaliśmy je i łącznie z rurkami leżą w pudłach, dwie potragane flagi wzięliśmy do zszycia , tak, że do następnego użycia nie bedą się kurzuć. Kolegów "skarbników" proszę o podanie co z kasą i na tym kończymy. Dziękuję za wspólny sezon. Szkoda, że nie doszło do spotkania z zawodniczkami i szkoda, że ewentualny sponsor milczy, ale będziemy działać dalej i może w kolejnych miesiącach to zmienimy. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:55 |