IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Filmik o Zagłębiu Dąbrowskim
Radkowitz
post nie, 25 maj 2008 - 00:08
Post #1

UZYTKOWNIK
**

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 982

http://pl.youtube.com/watch?v=utTCssYXM0Q
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
goloos
post pon, 02 cze 2008 - 20:52
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 1,316
GG: 7285084 status gadu-gadu

Na początku chciałem podziękować wszystkim za wszystkie komentarze do EduFilmu o Z.D.W kwesti wyjaśnienia: To nie jest finalna wersja filmu, i finalnej [raczej] nie będzie, gdyż [jak pisałem już na Profilu Z.D. w portalu nasa-klasa.pl] po zkonwertowaniu tej wersji testowej "wysypał" mi się program którego używałem. Oczywiście wszystko to co poprawione i ulepszone jest zaSAVEjwowane ale ni jak da się to otworzyć, może po reinstalacji Wieszdołsa.

Pzdr. Marcin

CYTAT(Bartek @ nie, 25 maj 2008 - 11:13) *
(...)BTW. Oczywiście autor filmiku miał zgodę na publikację zdjęć od ich autorów?(...)

Wszystkie zdjęcia zostały opublikowane za zgodą ich właścicieli gdyż sami je przysyłali i na końcu są podpisani - więc pod tym względem filmik jest jak najbardziej profesionalny.

Co do podkładu poruszanego przez Ciebie pare postów wyżej. To jest "Requiem dla snu" a nie jak sam określiłeś oklepany w śląskich produkcjach "Bułek-Bez lata" (to w jego utworze jest użyty Requiem) więc jak mamy być jak określiłeś profesjonalni to do końca.

Na koniec: Jak mówisz że to proste jak dla dzieciaka z podstawówki to dlaczego niczego innego o Zagłębiu Dąbrowskim nie bylo wcześniej, pod hasłem Zagębie Dąbrowskie były tylko "wygłupy" kibiców Zagłębia Sosnowiec.

Ten post edytował goloos pon, 02 cze 2008 - 20:55

--------------------
..:: made by goluś ::..
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:37
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza