![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: sob, 22 gru 07 Nr użytkownika: 982 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pon, 02 cze 08 Skąd: SOSNOWIEC Nr użytkownika: 1,316 Płeć: Mężczyzna GG: 7285084 ![]() |
Na początku chciałem podziękować wszystkim za wszystkie komentarze do EduFilmu o Z.D.W kwesti wyjaśnienia: To nie jest finalna wersja filmu, i finalnej [raczej] nie będzie, gdyż [jak pisałem już na Profilu Z.D. w portalu nasa-klasa.pl] po zkonwertowaniu tej wersji testowej "wysypał" mi się program którego używałem. Oczywiście wszystko to co poprawione i ulepszone jest zaSAVEjwowane ale ni jak da się to otworzyć, może po reinstalacji Wieszdołsa.
Pzdr. Marcin (...)BTW. Oczywiście autor filmiku miał zgodę na publikację zdjęć od ich autorów?(...) Wszystkie zdjęcia zostały opublikowane za zgodą ich właścicieli gdyż sami je przysyłali i na końcu są podpisani - więc pod tym względem filmik jest jak najbardziej profesionalny. Co do podkładu poruszanego przez Ciebie pare postów wyżej. To jest "Requiem dla snu" a nie jak sam określiłeś oklepany w śląskich produkcjach "Bułek-Bez lata" (to w jego utworze jest użyty Requiem) więc jak mamy być jak określiłeś profesjonalni to do końca. Na koniec: Jak mówisz że to proste jak dla dzieciaka z podstawówki to dlaczego niczego innego o Zagłębiu Dąbrowskim nie bylo wcześniej, pod hasłem Zagębie Dąbrowskie były tylko "wygłupy" kibiców Zagłębia Sosnowiec. Ten post edytował goloos pon, 02 cze 2008 - 20:55 -------------------- ..:: made by goluś ::..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:37 |