![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: wto, 06 maj 08 Nr użytkownika: 1,273 Płeć: Mężczyzna GG: 3134193 ![]() |
Witam
Może podzielicie się swoimi doświadczeniami w temacie zabezpieczenia domu lub firmy. Którą firmę ochrony warto jest zatrudnić do monitoringu domu lub firmy? Jakie opłaty są na rynku takich usług. Proszę o kontakt działające firmy. Pozdrowionka. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Witam Może podzielicie się swoimi doświadczeniami w temacie zabezpieczenia domu lub firmy. Którą firmę ochrony warto jest zatrudnić do monitoringu domu lub firmy? Jakie opłaty są na rynku takich usług. Proszę o kontakt działające firmy. Pozdrowionka. Ja mam umowę z Arkanem. Alarm mam dzierżawiony od nich (3 czujniki ruchu + pilot antynapadowy), łącznie z monitoringiem płacę 244 brutto. Działają całkiem sprawnie, raz była interwencja, szczęśliwie fałszywa, bo robotnik remontujący lokal pode mną wlazł na górę mimo ostrzeżenia o alarmie - panowie wpadli, gościu mało na zawał nie zszedł ![]() Dojazd 10 minut w szczycie, 5 poza. Na początku sprawdzali na przykład, jeżeli widzieli w nocy (po 23) światło - podjeżdżali zobaczyć, co się dzieje albo dzwonili, jeżeli alarm był wyłączany w niedzielę. Dzwonią w razie braku prądu na obiekcie. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:14 |