![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Kurde maĆ co ostatnio siĘdowiadujĘod znajomych. Dziwne rzeczy siĘdziejĄ w naszym parku. Ostatnio sŁyszaŁem, Że zgwaŁcili 2 kobiety, a jak znajomy mi mÓwiŁ to na dodatek to byŁa matka z cÓrkĄ !!! . Ja bym tego fagasa kur... zajeb... . I co jeszcze koleŻanka mi teŻ mÓwiŁa, Że jak czasem spaceruje sobie po parku z pieskiem to widzi kolesi jak se swawolnie w krzakach targajĄ gaŁĘ. No nie mogĘpojĄĆ, Że w parku ktÓry jest pod blokiem naszego przezydenta dziejĄ siĘtakie rzeczy !!!.
A policja zamiast ŁapaĆ tych skurw... to siĘczepia kumpeli o to gdzie jej piesek siĘzaŁatwia w tym parku. Pozdro. Ten post edytował kwintosz śro, 04 kwi 2007 - 12:36 -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Czesto trudno zrozumiec fragmenty protokolow, pewnie na zywo jest duzo lepiej. Do tego w protokolach jest masa bledow interpunkcyjnych.
Co do ukladu komunikacyjnego to nowy dojazd jest konieczny. Bedzie on zdecydowanie lepszy. Co ciekawe mialo tez powstac fajne skrzyzowanie z Dabrowskiego wraz z sygnalizacja (ale mozliwe ze to porzucili). Wjazd na Dojazdowa, a wlasciwie wyjazd z niej jest tragiczny. Nakaz skretu w prawo powszechnie ignorowany. A autokary to dopiero maja tam problemy. Ten miedzy blokami jest jeszcze gorszy. Zbudowano tam jakies szykany, i wieksze pojazdy, w tym autokary tez maja tam klopot. Do tego mieszkancy na niej parkuja. Najsmieszniejsze bylo to, jak po jej zbudownaiu postawiono na tej ulicy zakaz ruchu, ktory nie dotyczyl tylko mieszkancow. Zawdzieczamy to wszystko poprzedniej ekipie, ktora tak okroila uklad komunikacyjny. W miejscu nowego dojazdu nie ma w parku nic cennego, a taki mostek, wlascwie kladka, ktora w zapowiedzach miala byc atrakcyjna architektonicznie, tylko uatrakcyjni dodatkowo park. Nie wiem o co chodzilo panu Talkowskiemu, gdy powiedzial, ze bedzie to kosztowalo 10 mln zl. Caly uklad komunikacyjny, ktorego ta droga bedzie dokonczeniem, lacznie ma kosztowac 10,5 mln zl (2004-2008), a nowa droga 2 mln zl. Chociaz mi sie wydaje troche malo, ze wzgledu na kladke. Powinni juz oglosic przetarg, bo znowu sie opoznia i w tym roku nie zdaza. PS. W starych planach, oprocz tego planowanego od Kosciuszki, mial byc jeszcze wjazd tunelem od Al Roz. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:27 |