![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
Czy ktoś wie gdzie w Dąbrowie można pograć w tenisa? Latem to w sumie wiem, ale czy są jakieś korty pod dachem, które można wykorzystać w zimie?
-------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: nie, 27 kwi 08 Nr użytkownika: 1,253 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A gdzie obecnie w DG można pograć w tenisa pod chmurką? Jakie są ceny za 1h gry i u kogo (gdzie) można umówić się na wynajęcie kortu?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
A gdzie obecnie w DG można pograć w tenisa pod chmurką? Jakie są ceny za 1h gry i u kogo (gdzie) można umówić się na wynajęcie kortu? Na Tysiąclecia jest kort + ściana treningowa a ile kosztuje to nie wiem , na Wojska Polskiego jest i tam chyba godzina kosztuje 12 zł czy jakoś tak i wiem że można wynajać kort (rezerwacja telefoniczna) oto numer pod który trzeba dzwonić (0-32) 268-28-28 , 502-782-051 i jest jeszcze kort koło ZST na Alei Róz tam godzina kosztuje napewno 10 zł i bilety się kupuje na hali. Te ceny które podałem to są ceny z tamtego roku , więc prosze się nimi nie sugerować. ![]() ------------------ ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:31 |