![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 07 paź 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 112 ![]() |
Witam.Mam zamiar wybrac sie na kurs prawa jazdy i w zwiĄzku z tym moje pytanie.KtÓry oŚrodek szkolenia polecacie i dlaczego? Z gÓry dziĘkuje i pozdrawiam
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
QUOTE(Astalav) a Twoim zdaniem klocek ktÓry oŚrodek jest najlepszy(jesli w ogÓle mozna tak klasyfikowac)? Mam na mysli instruktorÓw, poziom itp. Trzy lata temu robiŁem prawo jazdy u Zbyszka w Perfeccie (w pawilonie za PZPRem) Nie zdaŁem za pierwszym razem, ale moŻe nie dlatego, Że mnie Ĺşle nauczyŁ, ale dlatego, Że 20 godzin jazdy to Śmiesznie maŁo. ZawaliŁem manewry, bo nie moŻna siĘmanewrÓw nauczyĆ w szeŚĆ godzin. PoniewaŻ moja Żonka zrobiŁa prawo jazdy miesiĄc wczeŚniej, jeĹşdziliŚmy na Budostal trenowaĆ naszym nowym autkiem. Przed drugim egzaminem wykupiŁem, bodajŻe, dwie godziny, u pana Janusza z Morcinka1 (moja Żona u niego siĘuczyŁa) . Nie dlatego Że Zbyszek mnie nic nie nauczyŁ, tylko po to, Żeby obcy instruktor powiedziaŁ mi na co mnie naprawdĘstaĆ i czy z moimi umiejĘtnoŚciami mogĘstanĄĆ do egzaminu. Ten sympatyczny facet tchnĄŁ we mnie ducha zwyciĘzcy nad WORDem. ZdaŁem egzamin i dopiero, kiedy zaczĄŁem jeĹşdziĆ zauwaŻyŁem, Że Zbyszek przekazaŁ mi w trakcie jazd tyle cennych wskazÓwek co do zachowania siĘna drodze, Że jeĹşdziŁo mi siĘo wiele Łatwiej. Co do wyboru oŚrodka. Nie licz na to, Że ktoŚ da Ci odpowiedĹş jednoznacznĄ na Twoje pytanie. Znakomita wiĘkszoŚĆ z nas chodziŁa do jednej szkÓŁki i o niej moŻe powiedzieĆ Ĺşle lub dobrze. SzukajĄc szkoŁy zapytaj ilu ma instruktorÓw, czy moŻna zmieniĆ instruktora w trakcie kursu, gdzie jest plac i przede wszystkim warunek - czy podczas jazd bĘdziesz sam, czy z innym kursantem. JeŻeli ma Ci ktoŚ towarzyszyĆ nie choĆ do takiej szkoŁy. Moja szkoŁa speŁniaŁa te warunki. ŻyczĘpowodzenia. olo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:20 |