![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 07 paź 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 112 ![]() |
Witam.Mam zamiar wybrac sie na kurs prawa jazdy i w zwiĄzku z tym moje pytanie.KtÓry oŚrodek szkolenia polecacie i dlaczego? Z gÓry dziĘkuje i pozdrawiam
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: czw, 16 sie 07 Nr użytkownika: 786 Płeć: Kobieta ![]() |
Ale Pani Wiola też prowadzi jazdy. Świetna babeczka. I w sobote i wczoraj z nią miałam jazdy. Wszystko bardzo dokładnie tłumaczy nie drze sie (na przykład w Loku isntruktor wydarł się o wjechaqnie w krawerznik jabym normalnie w drzewo wjechała) można znią pożartować (choć w "Wioli" wszyscy są świetni p.Sławek p.Bogdan). Wogóle mi kobitka imponuje. Zresztą kobieta kobiete lepiej zrozumie -a nie co niektórzy faceci -autko najwazniejsze -zrobisz ryse nie żyjesz
![]() Ja jestem w dawnym "Wojtku" teraz "Wioli" na dodatkach I jestem bardzo zadowolona. Nareszcie profesjonaliści. Mam za sobą 4 szkoły przed "Wiolą" ale dopiero teraz mi sie tak naprawde podoba. A propo co sie stalo ze "Scorpionem"? Zna ktoś szczegóły ich zamknięcia? Tam zaczynałam ,nie podobało mi sie ![]() Ten post edytował Therina pon, 15 paź 2007 - 16:46 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 108 Dołączył: pią, 06 kwi 07 Nr użytkownika: 666 ![]() |
Zresztą kobieta kobiete lepiej zrozumie - Ja jestem w dawnym "Wojtku" teraz "Wioli" na dodatkach I jestem bardzo zadowolona. Nareszcie profesjonaliści. Mam za sobą 4 szkoły przed "Wiolą" ale dopiero teraz mi sie tak naprawde podoba. A propo co sie stalo ze "Scorpionem"? Zna ktoś szczegóły ich zamknięcia? Tam zaczynałam ,nie podobało mi sie ![]() To, że zaliczyłaś tyle szkół jazdy zanim trafiłaś na "dodatki" u "super- niani Pani Wioli" to raczej świadczy o dozie Twojego talentu do prowadzenia pojazdów mechanicznych a nie o poziomie nauczania jazdy w naszym mieście więc może skup się na szlifowaniu swoich umiejętności za kierownicą L-ki a nie na wyssanych z palca plotkach Pani Wioli, bo Scorpion najzwyczajniej na świecie splajtował. Też mi grubsza afera ![]() Ten post edytował maseur wto, 25 mar 2008 - 20:00 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:20 |