IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> LIST-PROŻBA, DO MJESZKANCÓW GOŁONOGA
leszek56
post sob, 27 paź 2007 - 12:11
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 854

leszek56 Witam wszystkich mjeszkam teraz w GDAŃSKU ale w latach 1976-1990r byłem i tak jak Wy mjeszkancem GOŁONOGA ale cieżka choraba i śmierć żony zmósiła mie do powrotu do rodziny mjeszkalem na ul 1000lecia 17/56 to był hotelowiec to było kolo bódowy kościoła pisałem do znajomych z bloków 17/19/21 ale nikt mi nie odpisał .Od niedawna mam komputer i trafiłem na wasze forum mieszkanców D-G i postanowiłem napisać ale bla początkojócego to nie jest łatfe bo jak weszłem na pomoc to tam wszystkie wyjaśnenia są w jezyku angelskim i jeśli się go niezna a w dodatku dopjero się człowjek zapoznaje z komputerem to nie jest take łatwe ale dzięki koledze BARTKOWI próbuje.A sprawa jest taka może ktoś mi będzie mógł przesłać aktólalne fotki z tych okolic i wogóle z GOŁONOGA z mego ukochanego gdzie spędziłem swe najpięknejsze lata i opisze jak tam teraz jest bo ja już nie zobacze tego bo od 13 lat jestem osobą leżącom i już nigdy nie wstane a wjęc i nie zobacze tych przepjeknych miejsc a może odezwom się staży znajomi pracowałem w" P.R.I.BUDOSTAL 6" nazywam się LESZEK WOJTCZAK może odezwie się ktoś kto mie jeszcze pamjenta, BARDZO PROSZE o fotki i opis co i jak jest teraz w GOŁONOGU
POZDRAWJAM WSZYSTKICH GORONCO Z GDAŃSKA leszek56
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Bożena.P
post czw, 13 mar 2008 - 10:59
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 1,155

CYTAT(leszek56 @ sob, 27 paź 2007 - 12:11) *
leszek56 Witam wszystkich mjeszkam teraz w GDAŃSKU ale w latach 1976-1990r byłem i tak jak Wy mjeszkancem GOŁONOGA ale cieżka choraba i śmierć żony zmósiła mie do powrotu do rodziny mjeszkalem na ul 1000lecia 17/56 to był hotelowiec to było kolo bódowy kościoła pisałem do znajomych z bloków 17/19/21 ale nikt mi nie odpisał .Od niedawna mam komputer i trafiłem na wasze forum mieszkanców D-G i postanowiłem napisać ale bla początkojócego to nie jest łatfe bo jak weszłem na pomoc to tam wszystkie wyjaśnenia są w jezyku angelskim i jeśli się go niezna a w dodatku dopjero się człowjek zapoznaje z komputerem to nie jest take łatwe ale dzięki koledze BARTKOWI próbuje.A sprawa jest taka może ktoś mi będzie mógł przesłać aktólalne fotki z tych okolic i wogóle z GOŁONOGA z mego ukochanego gdzie spędziłem swe najpięknejsze lata i opisze jak tam teraz jest bo ja już nie zobacze tego bo od 13 lat jestem osobą leżącom i już nigdy nie wstane a wjęc i nie zobacze tych przepjeknych miejsc a może odezwom się staży znajomi pracowałem w" P.R.I.BUDOSTAL 6" nazywam się LESZEK WOJTCZAK może odezwie się ktoś kto mie jeszcze pamjenta, BARDZO PROSZE o fotki i opis co i jak jest teraz w GOŁONOGU
POZDRAWJAM WSZYSTKICH GORONCO Z GDAŃSKA leszek56

Witam Panie Leszku. Pracowałam w Budostalu w Dziale Kadr w latach 1983-87. Czy ta firma jeszcze przetrwała. Ma Pan jakieś informacje? Pozdrawiam serdecznie Bożena
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
leszek56   LIST-PROŻBA   sob, 27 paź 2007 - 12:11
Arbas   Witaj Leszku! Pozdrawiamy Ciebie i Gdańsk z Za...   sob, 27 paź 2007 - 16:15
Qni   Drogi Leszku! Oto link pod ktorym mozesz znal...   sob, 27 paź 2007 - 23:46
Dejmon   Sporo materiałów o Gołonogu znajdziesz na sentymen...   nie, 28 paź 2007 - 17:32
Bożena.P   CYTAT(leszek56 @ sob, 27 paź 2007 - 12...   czw, 13 mar 2008 - 10:59

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:02
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza