![]() |
![]() |
Guest_mad76_* |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
Witam ,
szukam połączeń busowych, autobusowych, prywatnych do Krakowa. Jeśli macie jakies informacje, proszę.. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: czw, 28 lut 08 Skąd: Dąbrowa Nr użytkownika: 1,125 Płeć: Kobieta GG: 590230 Skype: na sranie mi potrzebny Tlen: nie mam ![]() |
Dave jak niewiesz to sie nieodzywaj.....
![]() Dobra Łukasz ma busy do Krakowa, ale przewóz ma za 10 zł a nie jak ty napisałeś ,że za 12zł a studenski ma za 8 zł. Także coś Ci sie koleś chyba pokcićkało ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dave jak niewiesz to sie nieodzywaj..... ![]() Dobra Łukasz ma busy do Krakowa, ale przewóz ma za 10 zł a nie jak ty napisałeś ,że za 12zł a studenski ma za 8 zł. Także coś Ci sie koleś chyba pokcićkało ![]() Słuchaj no koleś, czy tam koleżanko! Potrafisz czytać datę, kiedy był napisany post?! ![]() Czep się tego swojego 20-letniego busa do Krakowa z siedzeniami ze starego Autasana H9-21 a nie mnie! Post o busie Łach(udry) do Krakowa pisałem w sierpniu i bazowałem na cenie wypisanej w rozkładzie jazdy podanym przez samego właściciela, gdzie czarno na białym było (wtedy!), że bilet do Krakowa kosztuje 12 zł a 8 zł studencki! A że w między czasie Pan Łach skapnął się, że to się nie opłaca pasażerowi i zmniejszył cenę całego biletu na 10 zł to mnie już nie interesuje, jeśli posta pisałem latem ur.! Byłem dość obiektywny, bo prywatnie w życiu bym tego dziadostwa do Krakowa nie polecił! Rozpadający się klekot (bodajże Mercedes), który ma z 20 lat chyba i siedzenia wstawione z H9-tki (a więc pewnie to był zwykły dostawczak przerobiony na bus) i ciasno w środku, że nóg nie idzie wcisnąć! To już bym wolał za taką samą cenę jechać innymi busami z przesiadką, a najlepiej to PKSem - też za podobną cenę a wygodniej i więcej miejsca! W dodatku kultura pana Łacha też pozostawia wiele do życzenia - z rok temu w Jędrzejowie pytałem o cenę biletu i o jakieś ulgi (grzecznie oczywiście) i usłyszałem słowa w stylu takim, ja parę postów wcześniej na podobne pytanie kogoś innego! Trzasłem drzwiami i se zaczekałem 10 minut na poczciwy PKS Katowice, który studencki bilet miał w cenie takiej, jak ten łachudra! W dodatku PKSem mogłem sobie jechać za free! A tematu ciągłego ścierania godzin odjazdów wybranych kursów i relacji PKSów i konkurencyjnych busów do/przez: Kraków, Olkusz, Jędrzejów, Busko to nawet nie podejmę! Wniosek nasuwa się sam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:36 |